2777
2789

بفرما

قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هستیم عزیزم

موضوع اینه که منو همسرم حدود بیست روز پیش حرفمون شد بعدم دلخوری و قهر...

حالا هنوزم قهره تو اتاق جدا میخوابه زنگ و پیامم اصلا نمیزنه وقتی سرکاره 

ولییییی برای رابطه طبق روتین قبل میاد جلو 

بدیش اینه که من فکرمیکنم خب خوبه این میشه مقدمه آشتی 

اما توی رابطه که اصلا نگام نمیکنه هیچی هم نمیگه بعدشم قهره باز

موضوع اینه که منو همسرم حدود بیست روز پیش حرفمون شد بعدم دلخوری و قهر... حالا هنوزم قهره تو اتاق جد ...

خوب شما نزار عزیزم اول آشتی کنین بعد رابطه داشته باشین و گرنه ایشون شما رو به چشم ی وسيله برای خوشی خودش میبینه

موضوع اینه که منو همسرم حدود بیست روز پیش حرفمون شد بعدم دلخوری و قهر... حالا هنوزم قهره تو اتاق جد ...

وا چ قهری بوده و قهرتون سر چی یوده ک این کارو میکنه؟

تو چی تو پیش قدم شدی ؟؟

خوب شما نزار عزیزم اول آشتی کنین بعد رابطه داشته باشین و گرنه ایشون شما رو به چشم ی وسيله برای خوشی ...

از همین آتیش میگیرم دیگه 

ولی اون لحظه که میاد جلو دلم میسوزه میگم الان آمادس نمیشه پسش بزنم

بنظرت بهش پیام بدم که توی این شرایط بهم نزدیک نشو؟

از همین آتیش میگیرم دیگه  ولی اون لحظه که میاد جلو دلم میسوزه میگم الان آمادس نمیشه پسش بزنم ...

اره بهش پیم بده بگو که تا وقتی که صلح برقرار نشه خبری از هیچی نیست بعدشم شما کم خورده تو برجکت.؟ بزار یبارم اون بخوره تو برجکش

وا چ قهری بوده و قهرتون سر چی یوده ک این کارو میکنه؟ تو چی تو پیش قدم شدی ؟؟

دلیل قهر اینه که پولمون دست خواهرشه و قرار بوده برامون بریزه ولی همش الکی طولش داد یعنی احتیاج نداشت فقط لفتش داد منم گفتم بگیرش دیگه لازم داریم پولو و سر این بحثمون شد

من یه بار رفتم جلو که تموم بشه این قهرا ولی نتیجه ای نداشت 

دلیل قهر اینه که پولمون دست خواهرشه و قرار بوده برامون بریزه ولی همش الکی طولش داد یعنی احتیاج نداشت ...

ای بابا یبار ک خسته و عصبی نیست بهش بگو ینی ارزش من تو زندگیت انقدر پایین تر از خواهرته ک ب خاطر اون لامن انقدر قهری؟؟

بلکه بهش بربخوره 

ای بابا یبار ک خسته و عصبی نیست بهش بگو ینی ارزش من تو زندگیت انقدر پایین تر از خواهرته ک ب خاطر اون ...

این حرفا رو هزار بار بهش گفتم 

منو خانوادش باهم قهریم خیلی از این حرفا و بحثها داشتیم

آخرش گفتم اصلا بگیر دست خودت باشه به منم نده پولو فقط تو حساب اون نباشه 

ولی لجبازه گوش نمیده

حالا برا رابطه بنظرت بگم دیگه نیاد جلو تا وقتی مشکل حل نشده؟

میترسم اینو بهونه کنه  بنظرت کار درستی هست کلا؟

چرا بهونه کنه اگه واقعا برات مهمه بزار ی جور دیگه کمکت کنم ممکنه من ی حرفی بزنم بر عکس چیزی که شما میخوای بشه با شماره‌های 1480 تماس بگیر از مشاور خانواده راهنمایی بخواه.