بچه ها مسئله مرگ و زندگیه، اگه اعتقاد ندارین لطفا کامنت نذار، اگه یکی رو میشناسین که کارش عالی باشه و حتما جواب بده تورو خدا بهم معرفی کنید. خیلی مهمه برام، قضاوت نکنین فقط اگه میشناسید و معرفی کنید
زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،. زنده اندیشان به زیبایی رسند
خدا کمکت کنه گلم نمیدونم مشکلت چیه اما ما برای اینکه زندگی خواهرم به طلاق نکشه رفتیم خونه یه سیددعانویس روسرهممون قران خوند گفت که خواهرم طلسم شده که داره باعث جداییش میشه اونوباطل کرد به مادرمم کفت تابعه داری نمیدونم درست میگم یا نه که رو سر اونم دعا خوند ۴۰روز رفتن پیشش مادرم وخواهرم بعداون خداروشکر مشکل خواهرم حل شدمیرفتن دادگاه برای طلاق اما جدانشدن برگشتن به زندگی الان یه پسر۲ساله داره حتما بشناس طرفو بعد برو خونش الکی پانشی بری حتماهم بایه مرد برو
من ک دیدم و رفتم هیچکدوم قبول نداشتم..خواهرم زندگی سختی داشت جداشد برادرم بیکار بود سرکار نمیرفت.یکی پیدا کردن خواهرم ک شرایطش بهترنشد ی جوری بدترم شد فقط برادرم رفت سرکار مامانم راضی تا چن روز پیشس میرفتن ولی من میگم بازم الکیه خواهرم بهد اومدن ب دعانویس ی بار راه خونه گم کرد ی بار خودکشی کرد.دعانوبسم گفت تاثیر دعاها بوده من خودم ی بار طلسم گرفتم خیلی سنگین بود دعا توکیف پول خواهرم بود پولش سوخت بعد طلسم شوهرم میخاستم بهتر شه وحشی تر شد ی بار ب قصد کشت بهم حمله کرد خداکمکم کرد و روح خواهرزادم وگرنه مرده بودم .من میگم نرید بخدا بدتر میشید چون راه موجودات ماورایی ب روی خودتون باز می کنید
من سراغ دارم خودم تودوره عقد کارم به طلاق کشید تابلوبود چیزخورکرده بودن شوهرمو رفتم پیش ی سید آب ریختم سرره شوهرم بعدش که جوابموداد واومدبیرون دادم خورد ازاونروز خداروشکر مشکلی پیش نیومده خواستی درخواست دوستی بده شمارشوبدم من خیلی قبولش دارم خیلی هزینه هم نمیخوادبکنی