2777
2789
عنوان

زمین خوردن در بارداری

4016 بازدید | 29 پست

سلام خانوما ۲۵ هفته ام 

پام پیچ خورد امروز افتادم زمین ولی روی زانو هام و کف دستام افتادم اصلا به شکمم ضربه وارد نشد 

فعلا نمیتونم برم بیمارستان یا دکتر پام پیچ خورده درد دارم 

بنظرتون به جنین سالمه ؟ خیلی نگرانم 

فقط اونجايي که هوشنگ ابتهاج ميگه: نمیدانمچه می‌خواهم بگویمغمی در استخوانم میگدازد

خداروشکر به شکمت ضرب وارد نشده ان‌شاءالله چیزی نیست نگران نباش

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جنین سالمه ...من چنین اتفاقی برام افتادم ولی پام رو دکتر ارتوپد بدون عکس گچ گرفت ...گفت چون وزنتون داره زیاد می شه امکان داره اذیتتون کنه ...بعد ۲۱ روز گچ رو باز کرد 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
خداروشکر به شکمت ضرب وارد نشده ان‌شاءالله چیزی نیست نگران نباش

ممنونم عزیزم لطف کردی 

فقط اونجايي که هوشنگ ابتهاج ميگه: نمیدانمچه می‌خواهم بگویمغمی در استخوانم میگدازد
سلام جنین سالمه ...من چنین اتفاقی برام افتادم ولی پام رو دکتر ارتوپد بدون عکس گچ گرفت ...گفت چون وزن ...

مرسی عزیزم از راهنماییت لطف کردی 

کمرو باسنت ضربه نخورد?

نه نخورد روی زانوهام و کف دستام افتادم به حالت گربه اونجوری 

نگران نباش جاش امنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴