2777
2789
عنوان

صرفا جهت درد دل💔

198 بازدید | 22 پست

کمتر ازیکماهه که دخترم به دنیا اومده. یه نوزاد شدیدا نا اروم و بد قلق تمام شب جیغ میزنه. تا یکماه پیش این موقع پسرکم حاکم مطلق خونه بود و تمام و کمال مال اون بودیم. بازی و حرف زدن و بوسه و اغوش و همه چیز رو همزمان با ما داشت. حالا 25 روزه که من برای دستشویی رفتن باید منتظر بشم همسرم بیاد دخترکم رو بگیره تا بتونم برم. چه برسه به بازی و روتین قبلی با پسر بزرگترم. حالا کمتر از یکماه دیگه میخواد بره مدرسه کلاس اول. چه برنامه هایی داشتم برای این ماهش همش نقش بر آب شد. دلم میخواد این ماه اخری که ازادانه میتونه بچگی کنه روبیشترکنارش باشم. بو بکشمش وببوسمش اما از شدت شب بیداری و خستگی توان ندارم حتی حرف بزنم. چجوری حس خودم رو به این موضوع مثبت کنم؟ چجوری این ماه روکنارش لذت ببرم؟ نگید کمک بگیر چون هیچکس رونزدیکم ندارم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 

ایجانم چه قدر مهربونی😍😍😍😍شبا ک همسرت میاد دخترتو بده بهش و وقتت با پسرت بگذرون

بیرون برید و اینا

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایجانم چه قدر مهربونی😍😍😍😍شبا ک همسرت میاد دخترتو بده بهش و وقتت با پسرت بگذرون بیرون برید و این ...

همسرم که میاد خونه شرایط خوبه همش بیرون و  تفریحه اما اون زیاد خونه نیست. مشکل من زمان تنهایی هامون هستش دیروز اومدم ببرمشون بیرون که دخترم تو ماشین بخوابه با پسرم بازی کنم همین مه ماشینو پارک کردم بیدار شد و جیغ جیغ و گریه با بدبختی برگشتیم

ممنونم🌹چرا

اونم همیشه نگران بود که نمیتونه بهم برسه.دومی که به دنیا اومد بیشتر وقتشو بااون میگذروند.حتی دیگه صبا برای صبونه و مدرسه رفتن نمیتونست صدام کنه.یه روز رفتیم بیرون باهام صحبت کرد که چقد دوسم داره و بهم اهمیت میده فقط وقت نمیکنه و نمیتونه تمام توجه و رو من بزاره.خلاصه دلجویی میکرد.منم تا قبل اینکه مامانم باهام صحبت کنه عین خیالم نبود ولی مامان فک میکرد خیلی غصه میخورم.یادش بخیر😂😂

خدایا مرسی❤️
اونم همیشه نگران بود که نمیتونه بهم برسه.دومی که به دنیا اومد بیشتر وقتشو بااون میگذروند.حتی دیگه صب ...

عزیزم😘

متاسفانه من پسرم خیلی محبتی و احساساتیه میترسم لطمه بخوره باید یه راهی براش پیدا کنم

عزیزم😘 متاسفانه من پسرم خیلی محبتی و احساساتیه میترسم لطمه بخوره باید یه راهی براش پیدا کنم

بیار نی نی تو من برات نگه دارم

منم عااشق بچه کوچولو😍☺️

همسایه نداری بیاد خونت.چن ساعتی با کوچیکه تو خونه وقت بگذرونه

شماهم درکنارش با پسرتون باشین؟

خدایا مرسی❤️
بیار نی نی تو من برات نگه دارم منم عااشق بچه کوچولو😍☺️ همسایه نداری بیاد خونت.چن ساعتی با ک ...

عزیزم دخترم 25 روزشه شیر منو میخوره بعد دل درد داره مدام میخواد مک بزنه اروم بشه بعد دوتا مک میزنه یه ربع جیغ میزنه باز از اول. به دست همسایه که نمیتونم بدم دخترمو. پدرم نزدیکمه و همیشه میتونه کنارم باشه اما دخترم بغلش نمیمونه

عزیزم دخترم 25 روزشه شیر منو میخوره بعد دل درد داره مدام میخواد مک بزنه اروم بشه بعد دوتا مک میزنه ی ...

ای بابا

چقد سخته

خدا بهت صبر بده

عب نداره تنشون سلامتی.این روزای سختم میگذره

خدایا مرسی❤️

همین که حواست به پسرت هم هست عالیه 

کیفیت رابطه مهم تر از کمیت اونه 

یعنی هر چند زمان کوتاهی داری برا پسرت ؛ اما اگه همون رو با عشششق کنارش باشی ؛ هیچ مشکلی پیش نمیاد 

بعدم سعی کن پسرت رو تو انجام کارای دخترت شریک کنی طوری که لذت ببره و احساس دیده نشدن بهش دست نده 

منم فکروذهنم کلاس اول پسرمه متولد ۹۵ با یه نوزاد ۴ماهه همش میگم میشع باهاش کارکنم تمرینم کنم شماهم پس مثل منی واسه من ناخاسته ست پسردومم ولی همش میگم کاش اول و رد میکرد بعد بچه دارمیشدم خدا کمکمون کنه پسرمنم رفلاکسیه همش شیربالا میاره

منم فکروذهنم کلاس اول پسرمه متولد ۹۵ با یه نوزاد ۴ماهه همش میگم میشع باهاش کارکنم تمرینم کنم شماهم پ ...

من ناخواسته نبود دخترم اما قرار نبود انقدر سخت و بد قلق باشه نوزادم😕

من ناخواسته نبود دخترم اما قرار نبود انقدر سخت و بد قلق باشه نوزادم😕

کاش برنامه ریزی میکردی پسرت اول و رد کرد حامله میشدی به کلاس اولش فکرنمیکنی من انقدر استرس اول پسرمو دارم لجباز وحرف گوش نکنه ولی خداروشکر نوزادم آرومه الان ۳ماه و ۴روزشه کولیک دخترت خوب شه آروم میشه غصه نخور واسه من هم کولیک داشت هم رفلاکس الان فقط رفلاکس داره و موقع پی پی زورمیزنه فقط 

کاش برنامه ریزی میکردی پسرت اول و رد کرد حامله میشدی به کلاس اولش فکرنمیکنی من انقدر استرس اول پسرمو ...

من پسرم اقاست. دروس کلاس اول رو هم بلده توی بارداریم یادش دادم زبان انگلیسی رو هم  یادش دادم تا حدودی. مشکلم نا ارومی دخترمه. 24 ساعت گریه میکنه جیغ میزنه بغل میخواد و درد داره