2777
2789

سلام دوستان روز نھم انتقال جنین ھستم کسی اینجا ھست با آی وی اف باردار شدہ باشہ؟سہ شنبہ روز تولدم آزمایش دارم دعا کنین ++++باشم منم مامان بشم 🙏😘❤

یا زهرا (س) ی کنجد ناز نازی بزار تو دلم 😍 الهی آمین 

منم باید برم اما گذاشتم کنار.بی خیال ای پی اف شدم.هزینه ها بالاست.اصلاح سبک تغذیه رو در پیش گرفتم.ان شاالله روز تولدت کادو تو از خدا و خانوم فاطمه زهرا بگیری

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که کادوی تولدت بشه بی بی چک مثبت 😍😍

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
منم باید برم اما گذاشتم کنار.بی خیال ای پی اف شدم.هزینه ها بالاست.اصلاح سبک تغذیه رو در پیش گرفتم.ان ...

ممنونم عزیزدلم ان شااللہ شما ھم بزودی دامنتون سبز میشہ بہ حق امام رضا🙏

ان شالله باردار میشی گلم 

شما بارداری عزیزم ای جان ان شااللہ با دعاھای شما گلم دعا کن منم این حسو تجربہ کنم😘

منم باید برم اما گذاشتم کنار.بی خیال ای پی اف شدم.هزینه ها بالاست.اصلاح سبک تغذیه رو در پیش گرفتم.ان ...

مثه من..من اصلاح سبکم بیخیال شدم.برای فرزند خواندگی میخام اقدام کنم

#آبادان 🖤

انشالله بحق ابروی حضرت فاطمه ک مادر شده باشی و بهترین کادوی تولدت رو گرفته باشی

بسپار ب خدا فقط

من سیکل ای وی افم کنسل شد بخاطر نداشتن جنین ..ببین چقد اوضاعم خیت بود 

دیگه بیخیالش شدم بعد از یکسال از اون ماجرا تو اوج ناامیدی فهمیدم ک باردارم اونم وقتی ک قلب و جنسیتش معلوم بود😂😂

خلاصه ک منم بعد از ده سال باردار شدم ب خاست خدا و دوری از استرس

سلام مامانی خوشگل ان شاءالله که جواب آزمایش مثبت میشه هدیه تولدت عزیزم. 😍🤩 لطفا فقط آزمایش بده اصلا بی بی چک نزن .

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
ان شاالله ب حق شش ماهه ی امام حسین ع بیای همینجا خبر باراداریتو بدی کلی خوشحال بشیم     نذ ...

ان شااللہ خدا کنہ عزیزم حتما میام میگم یا علی اصغر حسین🙏