2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصه واقعا😁 منم باردارم الان. همش منتظرم دوران بارداری تموم بشه. با ابن توصیفات احتمالا بعد دنیا ...

وای من بارداری خییییلی وحشتناکی داشتم ک اصلا اسمش میاد تنم میلرزه ..ویار شدید جوری ک شب زایمانم کلی بالااوردم و دمیترون خوردم و رفتم بیمارستان..از یه طرف جفتم پایین بود ..از یه طرف طول دهانه رحمم کوتاه بود استراحت مطلق و هر هفته امپول میزدم ..از یه طرف حساسیت ب مایع امیونیاک داستم تنم خارش داشت ..دیگه بلایی نبود ک سرم نیاد

گفتم زایمان میکنم راحت میشم 😂😂

ولی جدا از شوخی بعد از بارداری خیلی بهتره .خیالت راحته بچت کنارته  ..و اینکه کلی حال دلت خوب میشه کنارش ..انشالله قسمت همه منتظرا 

اینا خرافاته همه  به هرچی فکر کنیم همون پیش میاد

منم نگفتم ک اعتقاد دارم ولی خب دیدم ..ولی تو قانون جذب هم هست ک اگه رو یه مساله زوم کنی دقیقا همون میشه ..قدیمیا هم انقد اینو گفتن تا واقعا اتفاق افتاده وگرنه عمر دست  خداس

وای من بارداری خییییلی وحشتناکی داشتم ک اصلا اسمش میاد تنم میلرزه ..ویار شدید جوری ک شب زایمانم کلی ...

وای چقدر سخت! نمی دونم چرا اینقدر این دوران دیر میگذره.

منم فکر می کنم بعد بارداری حداقل خیال آدم یه کم راحت تره. 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
ببخشید میپرسم شما کدوم طرفین؟

من تهران ..ولی خب پست بالامو بخون ..اینا یه مشت خرافاته ..تو قانون جذبم گفته شده ک ب هر اتفاقی ک فک کنی همون میشه ..قدیمیا انقد این مساله رو هی گفتن و اتفاق افتاده ک فک میکنن راسته..همه چی برمیگرده ب طرز فکرشون

چرا نخوام قدمش رو چشمام ماه دوم اقدامم ماه اول هم هاله داشت ولی پری شدم

عزیزم چه خوب❤️برای ماهم دعا کن شاید خدا نظر کرد🤲🏻

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰