2777
2789
این روزا میگذره .حسابی سرشب خستش کن .بازی کن باهاش .نزار تو طول روز بخوابه زیاد

هرکاری که از دستم برمیومده کردم اصلا فایده نداره واقعا تو پیشونیم نوشته شده که تو هر مرحله از زندگیم باید زجر بکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکاری که از دستم برمیومده کردم اصلا فایده نداره واقعا تو پیشونیم نوشته شده که تو هر مرحله از زندگیم ...

هممون این دوره رو تجربه کردیم گلم ربطی ب پیشونی نوشت شما نداره.

تاب پارچه ای براش بخر بذارش زود خوابش میبره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
استامینوفن بش بده دس بزن پشتش خواب می‌ره 

استامینفن دادم بی بی سد دادم سیتریزین دادم الان از داروخانه دارم میام بهش میگم تورو خدا یه چی بده شبا فقط بخوابه فقط بی بی سد داشتن

استامینوفن بش بده دس بزن پشتش خواب می‌ره 

پسرمن استامینوفن بخوره بیش فعال میشه😂😂😂

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
هممون این دوره رو تجربه کردیم گلم ربطی ب پیشونی نوشت شما نداره. تاب پارچه ای براش بخر بذارش زود خوا ...

اگه منظورتون ننو سنتی هست اونم خریدم اصلا توش نمیمونه

هممون این دوره رو تجربه کردیم گلم ربطی ب پیشونی نوشت شما نداره. تاب پارچه ای براش بخر بذارش زود خوا ...

خدا کنه زودتر این دوره تموم بشه راحتتر بشه خیلی خسته شدم

هرکاری که از دستم برمیومده کردم اصلا فایده نداره واقعا تو پیشونیم نوشته شده که تو هر مرحله از زندگیم ...

عزیزم همه مادرا تجربه کردن .مطمئن باش.من الان دخترم نزدیک ۲ سالشه .انقد شبا برا شیر بلند میشه که ی خواب درست و خرابی ندارم .اما مادریم دیگه .باید مدیریت کنیم.منم بعضی وقتا خیلی غر میزنم .اما به قول همسرم میگه تو این بچه رو به این دنیا دعوت کردی پس حواست باشه حسابی بهش خوش بگذره❤️😍

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

نه گلم.

ننو ب عرض تاب میخوره.

تاب طول.

پسر من گهواره مدرن.ننو سنتی و خیلی چیزای دیگه داشت اما نمیخوابید.تاب پارچه ای گرفتم یعنی عالی بود

نه تاب تشکی  ها منظورشه .خیلی خوبه.الان تاریکه وگرنه عکس میدادم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

عزیزم همه مادرا تجربه کردن .مطمئن باش.من الان دخترم نزدیک ۲ سالشه .انقد شبا برا شیر بلند میشه که ی خ ...

منم همش دارم همین میشنوم

درسته ما این بچه ها رو اوردیم ولی دیگه نباید که زجر بکشیم یکم هم باید از نی نی داری لذت ببریم هم بچه ها اذیت میشن هم مادرا