2777
2789
شماهم همین مشکلو داشتین؟

نه عزیزم اما این نوع گلو دردا زمان میبره خوب شه هر ۸ ساعت دیفین هیدارمین غرغره کن 

اب نمک غرغره کن

ابلیمو عسل بخور

ابنبات سرماخوردگی بخور 

اگر طولانی شد کشت از گلوت بده 

اما کارایی که گفتم انجام بدی خوب میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اما این نوع گلو دردا زمان میبره خوب شه هر ۸ ساعت دیفین هیدارمین غرغره کن  اب نمک غرغر ...

تقریبا همه اینکارارو انجام دادم وتقریبا خوب شده بودم فقط یه درد خفیف تو گلوم بود ولی امروز دوباره شروع کرد درد گرفتن بعد لوزمو که چک کردم دیدیم دوباره سفیدی زده.بنظرتون چیز خطرناکیه که باید کشت گلو بدم

تقریبا همه اینکارارو انجام دادم وتقریبا خوب شده بودم فقط یه درد خفیف تو گلوم بود ولی امروز دوباره شر ...

نه عزیزممممم واسه معلوم شدن نوع گلو درد ممکن باکتریایی باشه که باید درمان عوض شه به نظرم همین کارو کن این سری کلا خوب میشه این نوع گلو درد سیریشه

مرسی عزیز دلم.دلم میخواد واست کلی اتفاق خوب بیوفته.

قربونت برم ایشالله زودی خوب شی حیف که انار و شلغم فصلش نیست وگرنه یخ کاری میگفتم زود خوب میشدی 

قرص جوشان هم بخور اگر رفلاکس معده نداری سعی کن چند روز سوپ بخوری سوپ مرغ با سبزیجات عالیه 

اگر درد خیلی امانتو برید این اب نباتا سرماخوردگی موقتا اروم میکنه ویتامین سی هم داره 

اگر میبینی انتی بیوتیکت زیاد اثر نداره از دکتر بخواه که برات عوض کنه

مایعات بع مقدار فراون استفاده کن

عسل قاتل عفونته

دیفین هم غرغره کن