عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن ولی من عوض شدم سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/: وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄 اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم. هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻 دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:) اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن ولی من عوض شدم سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/: وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄 اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم. هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻 دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:) اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :)