2777
2789
عنوان

چهره خاستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ! 

تو قطعا عاشق این بنده خدا نیستی 

گناه داره سریع تر بهش بگو نمیخوایش ! 

بقیه اگر گفتن زشته 

تو که اگر عاشقش باشی به بقیه میگی به شما اصلا اصلا مربوط نیستش که این چه شکلیه ! 

وا معمولی مگه بده که بخوان حرف دربیارن؟؟؟؟؟؟اگه حرف مردم تا این حد برات مهمه که فکرتو درگیر کرده که ...

معمولی بودنشم بخاطر اینه ک خیلی سبزس،اگ روشن بود مشکلی نداش،فکرمو خیلی درگیر نکرده راستشو بخای قراره نامزد کنیم استرس خیلی دارم دیگ ب همه چیفکر میکنم🤣

وا !  تو قطعا عاشق این بنده خدا نیستی  گناه داره سریع تر بهش بگو نمیخوایش !  بقیه ...

من ک قطعااا نمیزارم کسی حرفی بزنه همین الانم با خانوادم ک صحبت میکنم انقدر با ذوق تعریف میکنم ازش که میگن چقد ب دلت نشسته،الان ی نظرسنجی خاستم اروم باشین😄

من ک قطعااا نمیزارم کسی حرفی بزنه همین الانم با خانوادم ک صحبت میکنم انقدر با ذوق تعریف میکنم ازش که ...

نه خب 

دیگه اینقدر دل همه شکسته سر ماجراهای این مدلی 

یعنی دودل بودن ! 

گارد میگیرم من سریع سر این موضوعا ت 

نه خب  دیگه اینقدر دل همه شکسته سر ماجراهای این مدلی  یعنی دودل بودن !  گارد میگیر ...

اره عزیزم میدونم،اما من اجازه توهین ب همسرمو ب هیچکس نمیدم،اینجا فقط خاستم ی نظر بپرسم راجب حرف بقیه