2777
2789

هتل ولایت فقط برای طلاب و فرهنگیانه؟ آخه شنیدم قیمتش مناسبه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا هتل ولایت به فرهنگی هم تعلق میگیره؟ من شنیدم فقط برای طلاب هست 

اینجوری نوشته بود تو نت

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

ما مشهدیا که هتل نمیریم 

تو مشهد تا دلت بخواد محل اقامتی هست  من فقط اسامی چندتا هتل بلدم ولی قیمتاشون نمیدونم 

مثل مدائن قصر مشهد تهران درویش 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
زائرسرای امام رضا آدرسش هم بلوار چمن .چمن ۹۹ شبی ۲۰۰ بود شب عید از نظر امنیت هم که حرف نداره تمیز و ...

عزیزم باسد از قبل رزرو کنیم؟ یا حضوری هم میدن؟

ما مشهدیا که هتل نمیریم  تو مشهد تا دلت بخواد محل اقامتی هست  من فقط اسامی چندتا هتل بلدم ...

خب میدونم منظورم اینه ک ینی اطلاع ندارید از ی هتلی سوئیتی چیزی ک قیمتش خیلی بالا نباشه خیلی نجومی شده واقعا قیمتا😔😔

خب میدونم منظورم اینه ک ینی اطلاع ندارید از ی هتلی سوئیتی چیزی ک قیمتش خیلی بالا نباشه خیلی نجومی شد ...

سلام عزیزم

بله،من مشهدی ام.

ان شاءالله امام رضا علیه السلام،زیارتش رو قسمتت بکنه دوست خوبم❤

راستش اینی که سوال کردی رو که اصلا نمیشناسم ولی هتل یا سوییت ارزون قیمتی که یه کیفیت معمولی داشته باشه،سمت باب الجواد،همسرم برای دوستاشون عیدنوروز رزرو کرده بود،شبی۱۲۰تومن.البته شبی ۷۰_۸۰تومن هم سمت طبرسی پیدا کرده بود.چون زمان اومدنشون دقیقا روزای سال تحویل بود،فک نکنم الان گرون تر شده باشه.

البته اگه ماشین داری،زائرشهر خیلی خوبه.

من خودم ان شاءالله،فردا پس فردا دارم میرم مسافرت وگرنه هم میرفتم‌ برات پرس و جو میکردم و هم خونه خودمون قابلت رو نداشت❤

بازم اگه کاری از دستم بربیاد خیلی خوشحال میشم کمکت کنم.💐

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.