2777
2789

برعکس بودع برا ما:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریشب دعوامون شد یهو گریم. گرفت کلا وسط دعوا باهاش گریم میگیره بعد گفتش الکی گریه نکن خر نمیشم😂😂

هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟

تاپیکت منو یاد ی نفر انداخت خیلی قدیمی بود خاطره اش

تو سایت میگف نوجوونیم عاشق سلمان خان بودم به نیتش نماز قضاهاشو میخوندم😂🤣🤣🤣

ته هندی بازیه

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
خودم به همسرم گفتم دیگه به من چند روزی زنگ نزن فکر کردم الان گریبان چاک میده که نه تروخدا اینکارو نک ...

وایی خیلی حس بدیه😪تجربه دارم

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
برعکس بودع برا ما:/

همسر منم هندی بازی زیاد درآورده 😂 ولی گاهیم من 

مثلا می‌گفت من وقتایی نیستی غذا نمیخورم بعد که آشتی کردیم کلی ظرف غذا تو خونه بود خودشم می‌خندید 😐

باهاش دعوا کردم یشب 

بعد بداخلاقی داره ناز نمی‌کشه و محل نمیده موقع دعوا 

دیدم محل نمیده رفتم رب گوجه آروم از یخچال مالیدم ب صورتم و پهلوم 😑مثل این خدازده ها نگام میکرد

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م
همسر منم هندی بازی زیاد درآورده 😂 ولی گاهیم من  مثلا می‌گفت من وقتایی نیستی غذا نمیخورم بعد ک ...

😂😂کوفت نگیرن

اینم سعی دار تلافی کنع نمیتونع 

گاهی دلم میسوزع یکم نازشو میخرم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh