2777
2789

دوستان گل خواهشا برای پوست من که جا جوش مونده ولک قهو ه ای ،جا جوش داره،یه کرم ورونین پوست چرب وحساس معرفی کنید ،خواهشا هر کسی تونر خوب،ضد آفتاب  ،، آب رسان، وسرم خوب که واقعا نتبجه داده بهم لگه خسته شدم از منافذ باز پوست لک دارم ۲ بار کلا دکتر رفتم تو ۱ سال لایه بردار داد بدتر شدم خواهشا تبلیغ ها نیان فقط اون دوستانی که نتیجه دیدن یا خودشون یا اطرافیانشون بیان راهنمایی کنن ،هر کسی از لیزر نتیجه دیده اسم دستگاه مدت جلسات هزینه ها رو بهم بگه ،  ممنونم از همه،   

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

من تونر لافارر دارم. نمیدونم تاثیر داره یا نه. ولی با کلاسه میزنم 😐😐

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم فقط دکتر  و اینکه ضد آفتاب لافارر من دارم بی رنگشو اوکی خوبه ولی تاثیرشو برای لک ندید ...

روتین پوستی شما برای   پوست چرب؟؟

من تونر لافارر دارم. نمیدونم تاثیر داره یا نه. ولی با کلاسه میزنم 😐😐

ای جونم ،چه مدت استفاده میکنی تونرشو وضد آفتابت چیه

روتین پوستی شما برای   پوست چرب؟؟

من پوستم چربع 

فوم لافارر 

آبرسان مورینگا امو 

ضد آفتاب لافارر (روز ) 

بعدش همین 

برا لبم نرم کننده 

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
نمی‌دونم فقط دکتر  و اینکه ضد آفتاب لافارر من دارم بی رنگشو اوکی خوبه ولی تاثیرشو برای لک ندید ...

شما چه مدت ضد آفتاب میزنی ۵۰ میزنی یا ۳۰

من پوستم چربع  فوم لافارر  آبرسان مورینگا امو  ضد آفتاب لافارر (روز )  بعدش ...

آب رسان مورینگا خوبه منافذ پوست جمع میکنه یا فرقی نداشته

ای جونم ،چه مدت استفاده میکنی تونرشو وضد آفتابت چیه

یک ماه و نیم تونر. ولی جدی خوبه. چربی رو تنظیم میکنه خوب. ضد آفتابشو خواستم بگیرم حقیقتا گرون بود فلوئید ضدآفتاب مای پیدا نکردم فلوئید سان سیف گرفتم هم خودم هم خالم خیلی راضی هستیم

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
یک ماه و نیم تونر. ولی جدی خوبه. چربی رو تنظیم میکنه خوب. ضد آفتابشو خواستم بگیرم حقیقتا گرون بود فل ...

من ضد آفتاب،آردن پریم،سی گل گرفتم هیچ کدوم برای پوست چرب من نساخت الان میگم برم لافار بخرم داروخانه گفت ۳۴۱ گفتم بگیرم اگر واقعا جواب میده یه دوره بزنم پویتم داغون ،شنا سرم هیچی نمیزنی

من ضد آفتاب،آردن پریم،سی گل گرفتم هیچ کدوم برای پوست چرب من نساخت الان میگم برم لافار بخرم داروخانه ...

سرم که نه. ولی آردن و سیگل و دکتر ژیلا اینا بدردنمیخورن. من ژیلا داشتم چن سال صورتم کک و مک میاورد تابستون باهاش. ضد آفتاب لافاررم خیلی حجمش کمه. یعنی هر ۴ ساعت که هیچ روری دوبارم بخای شارژش کنی یه ماهم نمیشه. سان سیفم ۲۳۰ تومن شده

دوستان عزیزی که بعدها این تاپیک دیدن هم ممنون میشم از اطلاعات خوبشون پیام ثبت کنن،مثلا میکرودرم ،لیزر،وروتین پوستی ،فقط کرم دست ساز نباشه هر چیه ،،استاندارد باشه داروخانه موجود باشه مرسی