2777
2789
تا حالا درست نکردم اما بیرون خیلی خوردم هوس کردم واسه شب.اگه میدونید کمککککک
کتف مرغ نیم کیلو پیاز متوسط1 فلفل دلمه ای 1 لیمو ترش تازه ماست3 ق پودر زنجبیل 1 ق مربا پودر زیر. 1/2 ق چ نمک فلفل قرمز سس خردل 1 ق سوپ خوری روغن مایع 1/2 پیمانه تخم مرغ2 پودر سیر کنجد آرد سوخاری مرغ و با مواد مزه دار کن. بزار چند ساعت تو یخچال بعد یه دور تو پودر بعد تخم مرغ بعد ( مخلوط ارد و کنجد) بزن و تو روغن زیاد سرخ کن یه سری رو هم در آخر تو ارد و پودر سیر مخلوط کن اگه آرد سوخاری رو خودت درست کنی بهتره
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه روش بهت میدم عالیه یک ل استکان دلستر گندم با یک استکان اب مخلوط بعد ارد بهش اضافه میکنیم تا غلظتش مثل ماست بشه بعد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و نمک و فلفل اضافه میکنیم فیله مرغ رو نواری برش زده نمک بزنید تو مواد بغلطونید و تو روغن داغ بندازین روغن باید زیاد باشه تا توش غوطه ور شه گوشت هم طعمش عالییه هم شکلش که پف میکنه من پیاز هم باهاش سوخاری میکنم عالی میشه طمش
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
من اینجوری درست میکنم: ران مرغ رو 2ساعت میذارم با کمی پیاز ریز شده و کمی سیر خورد شده و خیلی کم آبلیمو و فلفل سیاه بمونه.بعد اول میزنم توی آرد سوخاری و بعد تخم مرغ و بعد هم سرخ میشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
من مرغو مزه دار نمیکنم.دلستر و ٤تخم مرغ و آرد و نمک و فلفل رو مخلوط میکنم تا مثل ماست بشه مرغو به این مواد آغشته میکنم بعد توی ارد سوخاری که ادویه ی کاری زدم قرار میدم تا حسابی اردی بشع بعد با روغن خیلی داغ سرخش میکنم از روغن در آوردم روی دستمال آشپزخونه میذارم تا روغن اضافش گرفته بشه.با همین روش ماهی و میگو هم درست میکنم با این تفاوت که توی مایعش ٢حبه سیر رنده میکنم و توی اردش هم پودر سیر و کمی کاری میزنم عالی میشه