2821
2789
عنوان

دعوای والدین

820 بازدید | 27 پست

سلام 

میدونم اکثرا اینجا خانم های خانه دار و با تجربه هستن، برای همین گفتم ازتون کمک بگیرم 

من 17 سالمه راستش تقریبا توی هر خونه ای دعوا هستش ولی تو خونه ما هر شب بحث و صدای بلنده... 

من تا جایی که میدونم نباید تو کار بزرگترا دخالت کرد ولی همش گریه میکنم برا مامانم چون هیچ وقت صداش در نمیاد و ارومه

میترسم همش تو این دعوا ها بابام یه کاری بکنه و استرس میکشم اونقدری که موهام داره میریزه از استرس 

سعی میکنم داداش کوچیکامو سرگرمشون کنم که چیزی نفهمن ولی مامانم هم گناه داره همش تو خودش میریزه و این حال منو بد تر میکنه

نمیفهمم وقتی بابام صداشو میبره بالا باید چیکار کنم دقیقا؟ میشه کمکم کنید؟ ♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب عزیزم اول باید دلیل عصبانیت پدرت را پیدا کنی.ببخشید شاید بالاخره مامانت یه کاری می کنه که پدرت عصبانی میشه.یه دفه جدی با مادرت حرف بزن ببین مشکل چیه

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

عزیزمممم

پدر و مادر منم تا قبل ۱۵ ۱۶ سالگیم دعوا میکردن خیلی میترسیدم

تو دعواها هم مادرا مظلومن 

ولی خب توم سعی کن مثل من پوست کلفت بشی انقدر نترسی 

چیزی ک نمیشه 

بزار دعوا کن

دایی پدربزرگ نداری؟ من جای تو بودم بابام از خونه پرت می کردم بیرون

عزیزم زود قضاوت نکن .اول باید صورت مسیله پیدا بشه بعد حلش کرد 

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
دایی پدربزرگ نداری؟ من جای تو بودم بابام از خونه پرت می کردم بیرون

راستش ما خاله و دایی هام یه شهر دیگن 

در واقع اومدیم پیش فامیل های پدری خونه گرفتیم 

مادربزرگ پدربزگمم فوت شدن، واقعا نمیفهمم باید با کی حرف بزنم و ازش کمک بگیرم