2777
2789

چند وقتی خیلی دارم فکر میکنم و جست و جو میخوام یک چیز جدید وارد کنم این دفعه برای خودم جدا از چیزایی که قبلا وارد میکردیم

تو اشنهاتون چیا وارد میکنن که پرسوده

خیلی دوست دارم صنعت اسباب بازی رو امتحان کنم نظرتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارای هماهنگیشو من سر درنمیارم اونارو بابام اوکی میکنه با ی اشنایی که داره با دو نفر هماهنگی میکنه سفارش میده اونا تحویل میگرن میدن شیپینگ بعد شش ماه میاره تحویل مبده

لوازم خانگی و و یسری لوازم التحریر و با دو سری قلم دیگه مثل باطری بادکنک و مسواک و.. 

اسباب بازی هم خوبه ولی چیزای لوکس و جدید باشه تو بازار کم باشه بنطرم خوبه

حالا چطور وارد میکردین از کدوم کشور

خیلی سرمایه نیازه؟ چجوری لینک میشین با اونور؟ 

بنظرم اسباب بازی و لباس بچه خوبه، کلا چیزی که برای بچه هاست چون پدر و مادرا از خودشون میزنن که برای بچه بگیرن

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
اسباب بازی هم خوبه ولی چیزای لوکس و جدید باشه تو بازار کم باشه بنطرم خوبه حالا چطور وارد میکردین از ...

از چین از راه ابی با کشتی میارن بعد با کانتینر میارن خالی میکنن بچه ها

خیلی سرمایه نیازه؟ چجوری لینک میشین با اونور؟  بنظرم اسباب بازی و لباس بچه خوبه، کلا چیزی که ب ...

حداقل دیگه 2.3تومنی سرمایه نیازه

من لینک کردنش رو بلدنیستم بابام با دو نفر هماهنگ میکنه پولو حواله میکنه بعد سفارشو تحویل میگیرن میدن شیپینگ از طریق واتساپ حرف میزنن فارسی بلدن

ببخشید فضولی میکنم چطور میشه کار کرد سخته خرید کردن و اوردن اینور؟

و اینکه باید راه قاچاق اوردنشو از حفظ بلد باشی با بی تجربگی ضرر های کلان میکنه ادم جریمه های سنیگینی میبرن