2777
2789

۲ روزه مسله ای برام پیش اومده ک حرص و جوش خوردم و ناراحتی کردم استرس داشتم ب شکمم خیلی فشار اومد الانم یکم درد میکنه دور نافم من خیلی میترسم برای بچه مشکلی پیش اومده باشه خدایا من الان چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم نگران نباش هیچ مشکلی پیش نمیاد انقدر به خودت فشار نیار بچت گناه داره این استرس ها براش سمه ب ...

ان شالله  چیزی نباشه من تا الان با آرامش سپری کردم خدا لعنت کنه مادرشوهرمو 

عزیزم هر اتفاقی افتاد نفس عمیق بکشو مایعات شیرین بخور

سر همین حرص و جوش خوردنا جنینم داره سقط میشخ

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
ان شالله  چیزی نباشه من تا الان با آرامش سپری کردم خدا لعنت کنه مادرشوهرمو

هی عزیزم خدا لعنت کنه مادر شوهر بدو مادر شوهرام بیشترشون بدن آدم حرص میدن منم عین تو باردارم مادر شوهرم کلی اذیتم میکنه باعث میشه کلی استرس بکشم

هی عزیزم خدا لعنت کنه مادر شوهر بدو مادر شوهرام بیشترشون بدن آدم حرص میدن منم عین تو باردارم مادر شو ...

خدا خودش شاهده من سرسوزن بهش بد نکردم خوب جواب محبتای منو  و خانوادمو داد فردا شوهرم میره سراغش هرچی لایقشه بهش میگه تا یکم دلم آروم بشه 

خدا سر دخترش بیاره