2777
2789
نمیددنم واقعا باید چیکار کنم

از خدا میخوام بحق ذات پاکش و ب حرمت عزیزترین مخلوقاتش پسرتو شفای عاجل بده دلم گرفت خیلی سخته😭

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بستگی داره منم شناختی نداشتم از این تب تو گوگل زدم تو نی نی سایت تاپیک بود راجبش بچه ی خانوم به ...

چند تا حبه سیر به نخ کن زیر لباسش به طوری که تمام بدنش بوي سیر بگیره... به مرور زمان اثر‌شو می بینی

اولین باره میشنوم، انشالله خوب میشه عزیزم،جیگرم اتیش میگیرم وقتی مادری میبینم ک بچش جلو چشمش مریضه😔 ...

عزیزم اینقدر نذر کردم نذر صلوات نذر شیر و کی نذر گوسفند واسه حرم هر نذری که بگی ولی انگار نه انگار

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
از خدا میخوام بحق ذات پاکش و ب حرمت عزیزترین مخلوقاتش پسرتو شفای عاجل بده دلم گرفت خیلی سخته😭

کاش هیچ بچه ای مریض نشه دیدن بچه تو این حال از صدتا عذاب و صدبار مردن بدتره.واسه خدا که کاری نداره اما نمیدونم چرا اجابت نمیکنه خواستمو

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم اینقدر نذر کردم نذر صلوات نذر شیر و کی نذر گوسفند واسه حرم هر نذری که بگی ولی انگار نه انگار

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
تهران انتهاي بلوار كشاورز اينجا ديگه به معناي واقعي ته دنياست اميدوارم كه مشكل كوچولوت زودي برطرف ...

ممنونم ازت.میبرمش حتما

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    

دقیقا

میشه ادرسشو بدی؟یا سرچ کنم مرکز طبی کودکان فقط؟

مرکز طبی کودکان هیچ غلطی نمیکنن، فقط آمپول میزنن تبش بیاد پایین. همین... من پسرم کوچیک بود چند بار اونجا اسیر شدم... 

اگر تهران هستی، یا ببرش ساختمان پزشکان امام سجاد(ع) سمت پونک، جنب امامزاده عینعلی و زینعلی... یا ببر اندیشه پیش دکتر علیگل ناصری. شماره و آدرس دقیقشون توی نت هست. اول تلفنی وقت بگیر، بعد ببر.

کاش هیچ بچه ای مریض نشه دیدن بچه تو این حال از صدتا عذاب و صدبار مردن بدتره.واسه خدا که کاری نداره ا ...

عزیزم الان بچه ها لینک تاپیک گذاشتن برو بخون انگار نوشته دکتر مومن زاده عالیه ببین پیداش میکنی حداقل درمانش شاید بهتر باشه

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
عزیزم حتما برو یه دکتر طب سنتی خوب  به پسر خالم گفتن کاوازاکیه یه آمپولایی بهش میزدن که از ...

باید برم سمت همینچیزا.چون تو علم‌پزشکی فقط باید کورتون بزنه که تبش بیاد پایین وگرنه ۳تا۷روز میسوزه تو تب هیچ‌جوره نمیاد پایین هیچ جوره