2777
2789
عزیز دلم ،‌ هر روز به بچه آب سیب طبیعی بده. مثل دارو، هر دو ساعت یه استکان آب سیب بده. دلیل این تب ه ...

اب سیب اب هویج انواع مولتی ویتامین اهن زینک هرچیز مقوی ای که وجود داشته باشه.انگار نه انگار

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره میشنوم، انشالله خوب میشه عزیزم،جیگرم اتیش میگیرم وقتی مادری میبینم ک بچش جلو چشمش مریضه😔امیدت ب خدا باشه،انشالله بحق امام رضا پسرت خوب میشه،یه نذر ب نیت امام رضا بکن انشالله خوشحال میشی

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
نه نداره

الهی فدای دلت بشم ما مادرا هم دیگرو درک می‌کنیم امیدوارم که حال پسرت روز به روز بهتر و بهتر بشه ولی به خاطر پسرت که شده خودتو نباز پر انرژی و شاد باش پیشش  کلا مازنا از وقتی که پامون به دنیا باز میشه باید استرس همه چیرو بکشیم 

ای جان پیاز بزار کف باش و روی نافش چی شده؟ 

تب دوره ای داره دوماه پیش یهو تب کرد لزپایش گرفتیم به دکترش نشون دادم معاینه کرد گفت تب دوره ای هست بنام مارشال شاید هر هفته یا هردوهفته یا هر یک ماه یا دوماه برگرده.گفت کل رختخوابا حوله مسواک همه چیزشو عوض کن شاید دیگه برنگرده امه اون کارارو کردم هرختنی بود هرنذری بود انجام دادم ماه پیش مردمو زنده شدم دیدم تب نکرد گفتم خداروشکر شاید که خوب شده.دیدم امروز تب کرد دقیقا به فاصله ۴۰روز دقیقا تو همون ساعت

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اب سیب اب هویج انواع مولتی ویتامین اهن زینک هرچیز مقوی ای که وجود داشته باشه.انگار نه انگار

عزیزم، گفتم که مثل دارو... باید مداوم و پیوسته باشه. 

حتماً به متخصص طب سنتی هم مراجعه کنید. گاهی اوقات با یه درمان ساده در طب سنتی بیماری رفع میشه. 

تب دوره ای بنام مارشال.درمانی نداره تبم درصورتی قطع میشه که کورتون بزنه.

عذر میخوام لوزه هاش بزرگ نیست؟

گاهی بعضی بچه ها لوزه هاشون بزرگه و مدام مریض میشن و چرک میکنه بعد عمل میکنن خوب میشه

عزیزم چرا تب دوره ای داره؟

نمیدونم بی دلیل هیچ دلیلی واسش وجود نداره

عذر میخوام لوزه هاش بزرگ نیست؟ گاهی بعضی بچه ها لوزه هاشون بزرگه و مدام مریض میشن و چرک میکنه بعد ع ...

نه لوزهاش مشکلی نداره.

عزیزم، گفتم که مثل دارو... باید مداوم و پیوسته باشه.  حتماً به متخصص طب سنتی هم مراجعه کنید. گ ...

نمیددنم واقعا باید چیکار کنم

عزیزم حتما برو یه دکتر طب سنتی خوب 

به پسر خالم گفتن کاوازاکیه یه آمپولایی بهش میزدن که از هوش میرف بچه مامانشم طب سنتی رو قبول نمیکرد خودم رفتم دکتر عکس شو بردم

گفت با عرق کاسنی پاشویه کنه و آب سیب بخوره 

، شربت خاک شیر خنک

خالم میگ دکترا کفشون بریده بود یه هفته اسیر بودن

مركز طبي كودكان ببرش

میشه ادرسشو بدی؟یا سرچ کنم مرکز طبی کودکان فقط؟