2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین هفته 28 بیاین مامانا

1009 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها امروز رفتم سونو وزن بچه 1150 بود بعد 26 هفته رفتم وزنش 960 بود. چرا سرعت رشدش پایین اومده؟ همیشه با سرعت خاصی رشد میکنه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اکثراتوماه اخر وزن میگیره نمیخادخودتو درگیروزنش کنی همین استرست مانع رشد صحیحش میشه 

بیشتر نگران شدم که چرا دو هفته پیش وزنش از نرمال بیشتر بود ولی این سری رو خط نرماله نکنه مشکلیه که سرعت رشدش اومده پایین نمیدونم همیشه یه سر وزن گیری ثابت دارن یا هفته های مختلف سرعت رشد میتونه عوض بشه

وزن بچه من نرمال بود عزیزم ولی دوستم کم بود دکتر بهش پودر لیدی میل داده شمام نترس همه بچه ها مثل هم ...

منم هم دو هفته پیش هم این هفته زده نرمال و 50 % ولی به نظرم تو دو هفته 190 گرم وزن گیری کمه سری قبل بیشتر وزن گرفته بود

منم هم دو هفته پیش هم این هفته زده نرمال و 50 % ولی به نظرم تو دو هفته 190 گرم وزن گیری کمه سری قبل ...

عزیزم اصلا الان دکترا به وزن جنین دقت نمیکنن وزن جنین از ۳۰ یا ۳۱ هفته به بعد بررسی میشه 

بیشتر نگران شدم که چرا دو هفته پیش وزنش از نرمال بیشتر بود ولی این سری رو خط نرماله نکنه مشکلیه که س ...

بابا نباید نگران وزنش باشی زیادم سونو نرو من وزن بچم کم بوددکترم میگفت بچت با وزن دوکیلو یا دوکیلو دویست دنیامیاد  لیدی میل مصرف کردم خداروشکر باوزن 3500دنیااومد سعی کن تامیتونی گوشت و پروتئین بخوری تا نی نی تپلی بشه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم