2777
2789

سرچ کن خب

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دوتا خطبه داره ک گوش دادنش جزو نماز

ی دورکعت داره ک اول رکوع بعد قنوته

عصرم ک باید بخونی

اگ برا مصاحبه میخوای درست درمون جزوه بخون ننه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل کرونا چندباری رفتم . دوتا دو رکعتی هست واول خطبه داره وسطشم خطبه داره سخت نیست 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
دوتا خطبه داره ک گوش دادنش جزو نماز ی دورکعت داره ک اول رکوع بعد قنوته عصرم ک باید بخونی اگ برا م ...

مصاحبه فرهنگیان

نه بابا

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
اگه برا مصاحبه س خيلي پيچيده تر ميپرسن كه واقعا ببينن بلدي و رفتي يا نه مثلا ميپرسه وسطش رسيدي چي ...

چی باید بزنم که جزوشو بیاره؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
چی باید بزنم که جزوشو بیاره؟

راستش كل بچه هاي دوست و اشنا كه ميخوان برن مصاحبه ميان پيش بابام

منم اينا رو تو دستشون ديدم

حتي در مورد مرجع تقليد و اينكه كتابش جلدش چه رنگيه اگه تو خونه تون دارين و اينا ميپرسن

فك كنم باشه همه جا

من خودم نخوندم 

راستش كل بچه هاي دوست و اشنا كه ميخوان برن مصاحبه ميان پيش بابام منم اينا رو تو دستشون ديدم ح ...

بسم الله

من سال به سال پیش نمیاد از مرجع تقلیدم سوال داشته باشم اخه

سوالیم باشه ادم زنگ میزنه دفترش میپرسه خب

کتاب چی؟

نمیدونی دقیقا چه حرفایی رو باید بزنیم ک قبول بشیم؟ریزنکاتی چیزی مثلا؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
بسم الله من سال به سال پیش نمیاد از مرجع تقلیدم سوال داشته باشم اخه سوالیم باشه ادم زنگ میزنه دفتر ...

بايد بخوني يه كتاب داره

كاملا سوال هاشون ريزو دقيقه

در مورد پوشش مادر و خواهرتم ميپرسن

اعتقادات سياسي و مذهبيتونم ميپرسن

اگه وقت بذاري قبول ميشي

و اينكه دروغ نبايد بگي اگه بلد نيستي بايد بگي نميدونم و چرت نپروني

عكس صفحه هاي اجتماعيتم حواست باشه😉

بايد بخوني يه كتاب داره كاملا سوال هاشون ريزو دقيقه در مورد پوشش مادر و خواهرتم ميپرسن اعتقادات س ...

مرسی عزیزدلم برات ایه الکرسی خوندم 😊❤هیچکی نبود راهنماییم کنه.