2777
2789

چه مارکی؟من یکی دارم راضیم 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاله م خریده خیلی راضیه نمیدونم مارکش چیه 

ولی باید بلد باشی کار کنی باهاش چون اوایل چند دفعه پوستشو سوزونده بود

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

منم  دنبالشم واقعا. فعلا تا اینجا تحقیقاتی که کردم میگن براون از فیلیپس بهتره. دو سه تا ویدیو تو یوتیوبم دیدم که آخری ش می گفت اول که دستگاه خریده، خیلی راضی بوده. یعنی دوره اولش کاملا موهاش تا حدودی رفته ولی بعد هی کم و کمتر می شده و انگار اصلا لیزر نکرده. میگفت شات‌هاشم محدوده یعنی اینجوری نیست بگی خب دراومد دوباره میزنم. منم دو به شک شدم خیلی. 

چه مارکی؟من یکی دارم راضیم 

فیلیپسه مشخصاتش چیه میشه توضیح بدی در موردش این دو تا سری داره یکی برا صورت یکی بدن 

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  
چه مارکی داری عزیزم؟خسته شدیم از بس پول شارژ لیزر دادین  

تریا ایکس ۴

من اینو دارم 

یه سری اسپری و کرم هست اونارو استفاده کن که در نیاد موهات
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.