2777
2789
عنوان

عاشقان شیر کاکائو بیاید یه دقه

3892 بازدید | 18 پست

شما شیر کاکائوی خونگی رو چطور درست میکنید؟
ممنون میشم اینجا بگید طرز تهیه شو.

فکرهای قشنگ شبانه ات را صرف آدم هایی نکن که حتی اهمیت نمیدهند فردا از خواب بلند میشوی یا نه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تهیه شیر کاکائوی خوشمزه در ابتدای کار پودر کاکائو را به همراه شکر و نشاسته گندم درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس شیر را به قابلمه اضافه کرده و مواد را با همزن دستی یا برقی به خوبی ترکیب می کنیم.

پس از اینکه بافت مواد یکدست شد، قابلمه را روی حرارت قرار داده و به صورت مداوم مواد را هم می زنیم تا شیر ته نگیرد. هم زدن مواد را باید تا زمانی که شیر شروع به جوشیدن کند ادامه دهیم تا خامی نشاسته گندم گرفته شود.

نکته دیگر اینکه حتما باید حرارت زیر قابلمه ملایم باشد تا حین جوش آمدن شیر، نشاسته گندم بپزد و طعم خامی اش گرفته شود. به هیچ وجه نشاسته گندم را نباید از مواد حذف کنیم چون غلظت شیر کاکائو در پایان کم می شود.

پس از اینکه شیر شروع به جوشیدن کرد، ۱ قاشق از شیر کاکائو بر می داریم و اجازه می دهیم خنک شود، سپس مزه آنرا می چشیم. در صورتی که تمایل داشته باشیم می توانیم مقداری شکر به قابلمه اضافه کرده و مخلوط کنیم.

در نهایت قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم شیر کاکائو به طور کامل خنک شود. در نهایت شیر کاکائو را در ظرف دربسته می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود، سپس سرو می کنیم.

نکته دیگر در مورد شیر کاکائو این است که در صورتی که پودر کاکائو در دسترس نداشته باشیم می توانیم از شکلات تخته ای برای تهیه آن استفاده کنیم. برای مقدار مواد بالا حدود ۱۰۰ گرم شکلات نیاز است که نسبت به ذائقه خود می توانیم آنرا کم یا زیاد کنیم.....من با این دستور درست میکنم.محشره.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
برای تهیه شیر کاکائوی خوشمزه در ابتدای کار پودر کاکائو را به همراه شکر و نشاسته گندم درون یک قابلمه ...

وای مرسی عزیزم  

فکرهای قشنگ شبانه ات را صرف آدم هایی نکن که حتی اهمیت نمیدهند فردا از خواب بلند میشوی یا نه!
وای مرسی عزیزم    

خواهش گلم ..عاشقش میشی....فقط از این به بعد خودت درست میکنی.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

خیلی راحت

یه مقدار پودر کاکائو به مفدار لازم شکر می ریزم روش  و چند قطره شیر و هم می زنم تا پودر کاکائو کامل حل ب‌شه با شکر و دون دون نباشه و بعد کم کم و در حال هم زدن شیر رو اضافه می کنم والسلام نوش جان

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خواهش گلم ..عاشقش میشی....فقط از این به بعد خودت درست میکنی.

اندازه پودر کاکائو و نشاسته و شیر رو میگی بهم لطه. مثلا واسه 1 لیوان شیر چقدر پورد کاکائو و نشاسته لازمه بریزم؟

خیلی راحت یه مقدار پودر کاکائو به مفدار لازم شکر می ریزم روش  و چند قطره شیر و هم می زنم تا پو ...

مرسی ممنونم گلم

من اول شکر و و هرچقدر خواستم پودر کاکائو رو هم میزنم تو لیوان بعد یکم شیر میریزم توش حل که شد بقیه ش ...

مرسییی

اندازه پودر کاکائو و نشاسته و شیر رو میگی بهم لطه. مثلا واسه 1 لیوان شیر چقدر پورد کاکائو و نشاسته ل ...

اینم اندازه هاش ..شیر چهار لیوان....پودر کاکائو چهار ق چایخوری....شکر چهار قاشق غذا خوری ....نشاسته گندم ا قاشق سوپخوری