بچه ها من طلاهامو میخوام بفروشم ماشین بخرم طلا مدتی هست خیلی اومده پایین ، کسی می دونه گرون میشه یا نه ؟ ممکنه بخاطر محرم باشه یعنی محرم سفر تموم شه باز گرون میشه
نه صبر کن ،،،،البته فرقی نداره ماشین هم اومده پایین ،،،،ولی جهانی اومده پایین فعلا،،،،حالا ب خاطر برجام هم هست ،،،بعد محرم میره بالا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
باید یه متخصص واقعی نظر بده فکر کنم خیلی سخته و سردرگم کننده
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
پایین اومدن طلا یعنی ارزش ریال بره بالا که نیازمند زمان و درست شدن خیلی مسائل هست این پایین اومدن موقت و دستوریه اگه توافق بشه نهایت یک ماه بشه پایین نگه داشت دوباره میره بالا
من نظرم چند درصد کم هم بیاد پایین بعد ۳یا۴ماه دوباره اوج می گیره
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
نه تو قیمت پایین ثابت میمونه ولی بعد یه مدت بازم بالا میره مثل برجام قبل