2777
2789
عنوان

این چه سمی بود دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 46 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ینی چی🤣🤣

پاکش کن تعلیق میشی

این سمی نیست دارن فرهنگ سازی میکنن خارجیا واسه خودشون منم دیده بودم 

این اقا اومد گفت چرا اینجا شیر میدی به بچه و س.ی.ن.ه هاتو چرا انداختی بیرون اونم با این کارش گفت به توچه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

این ینی چی🤣🤣

داره میگه تو این مکان نباید به بچه شیر بدید اونم با شیرش بهش حمله کرده 

دستش درد نکنه ...بچه هر جا گرسنه اش شد و شیر خواست باید بهش شیر بدی ..مادر بودن زشت نیست 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
این موتور پمپاش داره انگار🤔🙄

اره قدرت پرتاب شیر : ۱۰۰ متر

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

😂😂

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
وااااااییییی....ینی واقعا. مردا اینطورین؟ شوهرتون تاحالا چنین چیزی خواستن ازتون؟

والا من هنوزبچه ندارم ولی بله واقعا همینطورین

ولطفا تو بااون اسم کاربریت ریپلای نکن رو من میترسم😂😂😂😂

اندکی صبر...🤍🌱

والا من هنوزبچه ندارم ولی بله واقعا همینطورین ولطفا تو بااون اسم کاربریت ریپلای نکن رو من میترسم😂گ ...

الکییییی؟ همه مردا یا سلیقه ای هست؟:/

ینی واقعا میتونن از شیر زنشون ...😐💔🤔😑

بابا شیطان به این خوبی🤣