2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاورم گفت احتمال فرهنگیان و پرستاری کمه برای همین اول دانشگاه ارتش زدم ک دانشگاه بهتریه باتوجه ب رت ...

ارتشم فک نکنم بشه 

ولی کلا قاعده اینه که بر اساس رشته هایی که دوست داری و بازار کارش خوبه بعدم دانشگاهی که دوست داری رو میزنی

پس عب ندارع  امید نداشتی به فرهنگیان دیگه.... چون توی مصاحبه میپرسن‌ که اولویت چندمت بود فرهن ...

به نظرت با توجه ب رتبم درست بود اینا دانشگاهم واسم مهم بود شنیدم ارتش خیلی خوبه

مشاورم گفت احتمال فرهنگیان و پرستاری کمه برای همین اول دانشگاه ارتش زدم ک دانشگاه بهتریه باتوجه ب رت ...

خب به هرحال اینایی که احتمالش کم بود رو باید اول می زدی حتما کارنامهی سبزت رو بعد قبولی ببین 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
رتبه های خیلی خوب رو میگیره چون هم بورسیه اس و هم از سطح کشور متقاضی داره...

یعنی میگی باید اول فرهنگیان یا پرستاری میزدم حالا شهر دور ببین ادامش بازم پیدا مثل اتاق عمل هوشبری اینا شهرای دور زدم

چقد پول گرفته ازت؟ اصن انتخاب رشته پولی نیس  خودت باید بر اساس علاقه و منطقت دسته بندی کنی

رفتم پیش مشاور ک مثلا خوب انتخاب رشته کنم آخه سال قبل رتبم شد۸۰۰۰ به خاطر انتخاب رشته بدی ک خودم کردم کلا مردود شدم ۲۰۰ فکر کنم گرفت

یعنی میگی باید اول فرهنگیان یا پرستاری میزدم حالا شهر دور ببین ادامش بازم پیدا مثل اتاق عمل هوشبری ا ...

من خودم پارسال انتخاب رشته کردم برا خودم 

با توجه به رتبه ات می‌خوام برات بگم 

اول پیرا های ارتش و بقیه الله بر اساس علاقه 

بعدش فرهنگیان و رشته هاش بر اساس علاقه 

بعدش پیراهای روزانه بر اساس علاقه و سطح دانشگاه و(بازارکارشون)

بعدش پیراهایی که مطعنی توشون قبولی بازم بر اساس علاقه ات و بازارکار

رفتم پیش مشاور ک مثلا خوب انتخاب رشته کنم آخه سال قبل رتبم شد۸۰۰۰ به خاطر انتخاب رشته بدی ک خودم کرد ...

مشاورت خوب نبوده اول رشته های رویایی و اونایی که احتمال کم داره قبول بشی رو میزنن مثلا بیست تای اول بعد اونایی که به طور منطقی شانس داری و درآخرهم اونا بی که حتما حتما قبول میشی