2777
2789
عنوان

آیین نامه

491 بازدید | 14 پست

سلام

امروز من آیین نامه امتحان دادم

از کارشناس جلسه پرسیدم آزمون نمره منفی داره 

گفت نه همه رو جواب بده

تا ۴تا غلط قبولی

بعد موقع صحیح کردن برگه ها یه خانمه با۵تا غلط و با خواهش رفت جزو سری دوم امتحان بده و من با ۶تا غلط رد شدم اونموقع آنقدر عصبانی و ناراحت شدم که یادم رفت اعتراض کنم تا این ‌که اومدم و خونه و یادم اومد 

الان به نظرتون چیکار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سری دوم دیگہ چیہ ؟  اعتراض چی ؟  چھارتا غلط رد میشہ دیگہ

دوسری امتحان میگیرن یکی ۷صبح یکی ۹صبح اون خانومه مناظر موند تا ۹دوباره امتحان بده 

منم مشکلم همینه دیگه گفتن ۴تا ولی ۵تای اینو قبول کردن

توام ۵ تا بودی باز جای اعتراض داشتی  😅😅😅 احتمالنم خانومه دفعه چندمشه که میرفته

قانون برای همه یکسان باید باشه ولی این خانومه نمیدونم چی گفت که کارشناس گفت برو بشین به خانومایی که چندمین باره میان امتحان میدن و سنشون از اون خانومه بیشتره ارفاق نکرد ولی به این ارفاق کرد

این افسرا الکی قبول نمیکنن تست ازبازاربگیربزن تاقبول شی ایندفه

خب منم همینو میگم وقتی آنقدر سختگيرن که زیر بار هیچ چیزی نمیرن این آقا چجوری قبول کرد یدونه غلط اضافه خانومه رد ارفاق کنه

میشه بگی اسم برنامه اش تو بازاری چیه؟

خب منم همینو میگم وقتی آنقدر سختگيرن که زیر بار هیچ چیزی نمیرن این آقا چجوری قبول کرد یدونه غلط اضاف ...

مطمئن باش ارفاق نزده _بزن سوالات تستی ایین نامه میاد ولی به کسی نگی تست زدی افسرابفهمن ردت میکنن