2777
2789

ازبعد تخمک اقدام ک دارم دیگه درد پریودی خفیف وکمردرد دردنوک سینه و... دارم تاااباتاخیر پری بشم چندماهه اوضاعم اینه . نصف ماه رو نرمال نیست بدنم💔

بنظرم تنبلی داری عزیزم سونو رفتی

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی دارم وقتی نمیدونستم اقدام میکردم چند روز بعد اقدام درد شدید تخمدان و رحم میگرفتم شدیدا فولیکول غالبم نداشتم بعدم با تاخیر پریود میشم اینبار که تنبلیم رفع شده و فولیکول غالب داشتم درد خیلی خفیف داشتم قابل تحمل اما وقتی تنبلی داشتم از درد تا صبح بیدار بودم

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
من تنبلی دارم وقتی نمیدونستم اقدام میکردم چند روز بعد اقدام درد شدید تخمدان و رحم میگرفتم شدیدا فولی ...

دردهام خفیفه اماخب ادم اذیت میشه . ماه اول اقدامم خیلی درد داشتم الان ک ماه پنجمم دیگه خیلی خفیف ترهستن  حالا ماه اینده یه سر دکترمیرم ببینم چه خبره اون داخل😄

منم تا قبل اقدامم اوکی ام. 

یهو با شروع  اقدامم تا روز موعدم. درد پهلو و کشاله ران و کمر درد خفیف دارم.  جوری که الکی توجهمو جلب میکنن اخرشم پریودی لعنتی میاد سراغم. 

اینا طبیعیه. واکنش رحم به وجود اسپرمه. 

من دخترم خیلی شیطونه هزارماشاالله بهش،  خیلی طول روز حرصم میده با شیطنت هاش. و حسم میگه همین ارامش نداشتن و کار زیاد مانع میشه که لانه گزینی اتفاق بیفته. 

بعد از اقدامت گرمی نخور و سعی کن فعالیت زیاد نکنی و بیشتر استراحت داشته باشی. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
منم تا قبل اقدامم اوکی ام.  یهو با شروع  اقدامم تا روز موعدم. درد پهلو و کشاله ران و کمر ...

شما سر دخترتم پهلو درد داشتی؟

دردهام خفیفه اماخب ادم اذیت میشه . ماه اول اقدامم خیلی درد داشتم الان ک ماه پنجمم دیگه خیلی خفیف تره ...

حتما برو چند سالته ؟

۲۷ . ی دختر۵ساله هم دارم

تا یکسال هم اقدام کنی عادیه چون زیر ۳۵سالی ولی حتما سونو برو اضافه وزن نداری؟