2777
2789

سلام دوستان من روز ھفتم انتقال جنین ھستم اما ھیچ علائمی ندارم ھفتہ آیندہ باید آزمایش بارداری بدم اما نگرانم کہ جواب چی میشہ😥 کیا با وجود نداشتن علائم بعد از انتقال باردار بودن؟ لطفا بگید خیلی نگرانم

یا زهرا (س) ی کنجد ناز نازی بزار تو دلم 😍 الهی آمین 
خيليا علائم ندارن هاااا طبيعيه من روز موعدم سردرد شديد داشتم فقط كه خداروشكر مثبت شد برام

خداروشکر عزیزم شما ھم انتقال دادید؟ ھیچ علائمی نداشتید اصلا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تجربه اشو ندارم فقط صرفا اومدم بگم استرس نداشته باش میدونم سخته تحمل درد و کلی دوا و درمون هزینه ها هم به کنار اصلاااااا به خودت دلهره نده خدا دیر نمیکند مشیتت هرچیه همون میشه استرس برات واقعا سمه الهی که هرچه زودتر ازمایش مثبتتو بزاری و مام کیف کنیم و بهترینارو برات ازخدا بخوایم و همین الانم ازته دلم میخوام بچه اتو به زودی بغل بگیری با صحت و سلامتی کامل به حق عظمت الهی طعم مادر شدنو بچشی به زودی❤️❤️❤️

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
عزیزم من تجربه اشو ندارم فقط صرفا اومدم بگم استرس نداشته باش میدونم سخته تحمل درد و کلی دوا و درمون ...

ممنونم از دعای قشنگت دوست خوبم 😘 ان شااللہ ب ھر چیزی میخوای برسی مھربوووون🙏❤

خداروشکر عزیزم شما ھم انتقال دادید؟ ھیچ علائمی نداشتید اصلا؟

آره دوقلو شد خداروشكر 

سه سالشونه

ايشالا واسه شما به زودي

من علائمي نداشتم واقعا

فقط دو سه روز قبل موعد يه چيزاي مثل نخ قهوه اي كه بعد فهميدم لك لانه گزيني بوده ديدم 

روز موعد هم سردرد

همين

دلت روشن باشه ماماني

خدارو شكر صدهزار بار
آره دوقلو شد خداروشكر  سه سالشونه ايشالا واسه شما به زودي من علائمي نداشتم واقعا فقط دو سه ...

وااااای خدا زندہ باشن ان شااللہ عزیزم خدا کنہ منم جواب بگیرم دعام کن دوست خوبم😘❤

من باری که همه ی علائم رو داشتم منفی شد انتقال این بار که هیچ علائمی نداشتم مثبت شد 

سلام عزیزم ممنون ک جواب دادین

مبارک باشہ عزیزم ان شااللہ سالم بغل بگیرین نی نی تون رو🙏

عزیزم من ھیچ علائمی ندارم حتی ی چیز کوچیک شما ھم اینجور بودین؟

سلام عزیزم ممنون ک جواب دادین مبارک باشہ عزیزم ان شااللہ سالم بغل بگیرین نی نی تون رو🙏 عزیزم من ھ ...

مرسی عزیزم‌ایشالا برای شما هم مثبته والا من‌این سری که مثبت شد هیچ علائمی نداشتم اصلا شک داشتم‌که نکنه انتقال ندادن‌برام‌ ولی بی بی چک هم قول داده بودم نزنم دقیقا روز آزمایش رفتم تست دادم با بتای پایین گفتن‌مثبته ولی پایینه عددش دوباره سه روز دیگه بیا که بعدش گفتن‌عدد رفته بالا ولی سری های پیش که منفی شد مثلا لک لانه گزینی داشتم‌دقیقا سه یا چهار روز بعد از انتقال دیگه اینکه دل درد خفیف داشتم‌ولی خب منفی شدند با وجود این علائم بنظرم فقط به خدا توکل کن و به هیچی هم‌فکر نکن 

مرسی عزیزم‌ایشالا برای شما هم مثبته والا من‌این سری که مثبت شد هیچ علائمی نداشتم اصلا شک داشتم‌که نک ...

ممنون گلم امیدوار شدم ان شااللہ برای منم ھمینطور باشہ دعام کن عزیزدلم😘🙏