2777
2789
عنوان

خیلی عصبی ام و افسرده

337 بازدید | 9 پست

خیلی عصبی ام نمیتونم دخترم که نزدیک دوسالشرو تحمل کنم خیلی اذیت میکنه

نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم باهاش بازی کنم

اونم انگار اینو فهمیده خیلی اذیت میکنه

روزی هزار بار منو از جام بلند میکنه الکی راه میبره تو خونه

نمیزاره کارامو بکنم

همش خونم بهم ریخته و کثیفه

همه دیوارا نقاشی شده

منم افسرده شدم بدتر از همه عصبی شدم

خیلی دست روش بلند میکنم

خیلی جلو چشمش خود زنی میکنم داد میزنم

نمیخوام اینطوری باشه خیلی عذاب وجدان میگیرم خیلی ناراحتم از اینکه براش کم میزارم

ولی نمیتونم 

هرجا بریم  حتی تو کوچه بازم اذیت میکنه

تو کرج تنهازندگی میکنیم هیچکسو نداریم

شرایط دکتر رفتن ندارم

چون کسیو ندارم بچمو بزارم پیشش

نمیدونم واقعا چیکار کنم

چون بچم اینکارو میکنه بهونه میگیره سر هرچیزی گریه میکنه شوهرم فک میکنه من تربیتش نمیکنم

من دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اول باید شرایط رو میسنجیدین بعد بچه می‌آوردین مشاور گزینه خوبیه

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

قرص ویتامین دی و ب یک بخور

ارام باش

خسته ای درکت میکنم اما اون فقط دوسالشه چیزی نمی فهمه که. حالا خونه نامرتب هم باشه چی میشه مگه؟ یه روزی انقدر خونه هامون مرتب بشه انقدر هیچ کاری نداشته باشیم بکنیم که خسته بشیم

چرا اخه با بچه اینجوری میکنی. تنهایی ها و عصبانیتت رو سر اون طفلی خالی نکن. لجباز و بی اخلاق میشه و دیگه سخت میشه درستش کرد ها. 

برو پیج خانم دکتر ثریا علوی نژاد رو فالو کن خیلی عالیه

بچه ات به حرف زدن که بیفته خیلی خوب میشه مدارا کن باهاش بیشتر براش وقت بذار

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اول باید ارامش خودتو پیدا کنی بچه هم اروم میشه .منم بچم 1سالو 8ماهشه .میدونم خیلی تو این سن تذیت میکنن .تازه ما هم تو شیر دهی کلی صعیف شدیم و تحملون بابت بچه داری کم شده .خرابکاریای بچه هم اونطرف و نادونیاش رو اعصابه کاملا درکت میکنم ولی اگر بدونی با خودزنی هات یا دعوا کردنات هی اونو عصبی تر میکنی بدترش میکنی به جون خودت.

یه راه هست اونم بیخیالیه .داره کار بد میکنه بجای اینکه دعواش کنی دیدی عصبی میشی محلو ترک کن برو تو اتاق یه 5دقیقه بشین اعصابت اروم بشه برگرد ولی نزنش .شاید یک لحظه دلت خنک بشه ولی بعدش هم اون گریه اش بیشتر میشه هم فایده ای نداره .پس راه درست رو انتخاب کن .مطمنم میتونی

برنامه اسنپ مشاور و دکتر آنلاین داره پیامی و تلفنی خیلی هم خوبن میتونی کمک بگیری

تلفن ۱۴۸۰ هم هست مال بهزیستی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شما اول باید شرایط رو میسنجیدین بعد بچه می‌آوردین مشاور گزینه خوبیه

عزیزم همه شرایط میسنجن بعد میارن .ولی واقعا بچه ها هم اذیت میکنند .همه اعصتبیو ک داریم مصرف میکنند .مادرها هم فرشته نیستن .انسان صبرش حدی داره .خسته میشه .ولی خوب باید درست رفتار کنیم و کنترل کردن رو یاد بگیریم