2777
2789
عنوان

دانشجو های عزیز از تجربه هاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 49 پست
حتی اگه بلند و گشاد باشه؟؟؟  هیچ مانتو دکمه دار ندارم 😂😂💔

اره کلا گیر میدن تازه من آزاد بودم یه گیره ای سنجاقی ببر جلوشون بزن به مانتوت رد شدی برش دار 🤣

فقط اونجايي که هوشنگ ابتهاج ميگه: نمیدانمچه می‌خواهم بگویمغمی در استخوانم میگدازد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاره ولی باید قبل ی ساعتی خوابگاه میبودیم

برا ماهم اینجوریه

چن ساعت در روز میتونستی بری بیرون

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
اره کلا گیر میدن تازه من آزاد بودم یه گیره ای سنجاقی ببر جلوشون بزن به مانتوت رد شدی برش دار 🤣

حالا من شهر خودمون دانشگاه آزادش خیلی سخت گیر ترن چادر اجباری بود تا چند سال پیش الان رو نمیدونم انگار میگن ملی بهتره

برا ماهم اینجوریه چن ساعت در روز میتونستی بری بیرون

اونش دیگه محدودیت نداشت

میشد از ۶-۷ رفت بیرون تا همون ۶-۷ عصر

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
حالا من شهر خودمون دانشگاه آزادش خیلی سخت گیر ترن چادر اجباری بود تا چند سال پیش الان رو نمیدونم انگ ...

من چادری ام دانشگاه ازاد رفتم به رنگه روسری و مقنعه امم گیر میدادن میگفتن روشنه نمیزاریم بری تا عوض نکنی 😶😶

فقط اونجايي که هوشنگ ابتهاج ميگه: نمیدانمچه می‌خواهم بگویمغمی در استخوانم میگدازد
من چادری ام دانشگاه ازاد رفتم به رنگه روسری و مقنعه امم گیر میدادن میگفتن روشنه نمیزاریم بری تا عوض ...

وااااای چه خبره مگه 

من پارسال آزاد میخاستم برم واسه همین چیزا موندم سال بعد ملی برم

فقط باکسی خیلی صمیمی نشو

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اونش دیگه محدودیت نداشت میشد از ۶-۷ رفت بیرون تا همون ۶-۷ عصر

بابا دمشون گرمممم خیلی بهتون حال دادن ک قدرشون بدون برا ما فقط ۲ ساعت حق بیرون رفتن هست

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
وااااای چه خبره مگه  من پارسال آزاد میخاستم برم واسه همین چیزا موندم سال بعد ملی برم

واقعا همیشه توی شوک بودم با کاراشون 🤣🤣من دوسال پیش میرفتم دانشگاهو چیز قدیمی ای نی  

بابا دمشون گرمممم خیلی بهتون حال دادن ک قدرشون بدون برا ما فقط ۲ ساعت حق بیرون رفتن هست

این محدودیت ها واقعا اذیت کنندس آخه شاید یکی کاری داشته باشه میشه واقعا💔