2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست اینی که میکی  کپسول

نه بابا تخم کتان ازعطاری بخر بااب بذار بجوشه ژلش درمیاد ازصافی رد کن یه شب درمیون ژلو بذار تاصبح روسرت بمونه تا دوماه یه حجمی میده یدونم ببین اگ ژنتیکی مشکل ماینوکسیدل ۵بزن واینکه شامپو هم کافئین دار بزن 

متوجه نشدم  گفتید تخم کتان رو چیکار کردید؟

عزیزم تخم کتانو میذاری بااب میجوشه ژل پس میده اون ژلو از صافی عبور بده یه شب درمیون تاصبح بذار توسرت بمونه سرتم ببند تادوماه ببین چی میبینی شامپو کافئین دار استفاده کن اگ ژنتیکی مشکلت محلول ماینوکسیدل قرص یونی زینکم عالیه روزی یدونه بخوری من هرچقدر دلت بخواد دکتر رفتم تا طب سوزنی رفتم روموهام اینا جواب داد یدونم قطره رزماری باریج

عزیزم تخم کتانو میذاری بااب میجوشه ژل پس میده اون ژلو از صافی عبور بده یه شب درمیون تاصبح بذار توسرت ...

عزیزم مرسی 

نمیدونی که چقدر غصه میخورم 

خیلی موهای پر پشتی داشتم اما یهو شروع به ریزش کرد و الان تقریبا نصفشون ریخته

من از پیج اینستا گرامی یه شامپو خریدم گیاهی استفاده کردم عالی بود اسم پیجشون عطار باشی هست شامپو سبغ کندش واسه ریزش

گـــر نگــهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🤍🌱میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟ 🥲تو تاپیکای جنجالی تگم کنید تگ دوس دارم😂

خوشگلم گذاشتم عکس چیزایی که مصرف میکنمو، من ریزشم در حدی بود که جلوی موهام کامل داشت خالی میشد پشت سرمم یه تیکه سکه ای ریخته بود، الان ریزشم در حد روزی 10 تا تار مو شده اون یه تیکه ام درومده موهاش 

مامانِ یه هاپو کوچولو 🐶❤️