2777
2789
چرا

از آینده بچه خرج و مخارجش مسئولیتش اذیتاش از اینکه خودم ضعیف میشم و هورمونام بهم میریزن میترسم البته یکی دارم و از تنهایی پسرم در آینده میترسم ولی از بچه دومم میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر فرستاد

منم فرستاد ولی تا هشت هفته نرفتم ازمایشم نرفتم با همون بی بی چک فهمیدم باردارم تا هفته هشت صبر کردم

مگه هروی دکتر میگه باید گوش داد اینا بمن گفتم بچه دار نمیشی شدم تو ۲۵هفته مجوز سقط دادن گفتن نمیمونه اما موند فقط توکلت به خدا باشه 

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               
سلام دوستای خوب خبر خوب دارم هفته هفت رفتم هم جنین رو دیدن هم قلبش رو خدایا شکرررررررررت

سلام وای خدا چقد برات خوشحال شدم منم این مشکل شما رو دارم ۶ هفته و ۵ روز رفتم گفتن ۵ هفته و ۳ روزه ساکش کوچیکه ۷ میله نه بچه هست نه کیسه زرده الان باید ۷ فروردین برم دل تو دلم نیست

سلام وای خدا چقد برات خوشحال شدم منم این مشکل شما رو دارم ۶ هفته و ۵ روز رفتم گفتن ۵ هفته و ۳ روزه س ...

قربونت برم عزیزم  شما هم زود رفتی الکی استرس نگیر انشاالله که ماله شما هم دیده میشه فقط خبرشو بده رفتی چیشد؟

قربونت برم عزیزم  شما هم زود رفتی الکی استرس نگیر انشاالله که ماله شما هم دیده میشه فقط خبرشو ب ...

سلام عزیزم منم هفت هفته رفتم همه چی اوکی بود ضربان قلبشم شنیدم ایشالله نی نی هامون به سلامتی بیان بغلمون

سلام عزیزم منم هفت هفته رفتم همه چی اوکی بود ضربان قلبشم شنیدم ایشالله نی نی هامون به سلامتی بیان بغ ...

سلام قربونت برم انشاالله .چقدر خوشحال شدم خدا رو شکر برام دعا کن بیمارستان بستری ام واسه زایمان