2777
2789

می‌خوام از الان بخونم واسه۱۴۰۲همه ی درسارو هم یادم رفته از کجا شروع کنم بنظرتون با مرور کتاب های درسی یادم میاد ثبت نام پاییز هست دیگه درسته بنظرتون رشته تجربی با بچه ی کوچیک میتونم قبول شم یا نه

اگه گفتن لایکم کن

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کلاس ثبت نام کنی که عالیه اگه نه اول کتاب بعد درسنامه کتاب تست بعد تست...من دیدم کسایی رو که با بچه موفق شدن

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»
اگه کلاس ثبت نام کنی که عالیه اگه نه اول کتاب بعد درسنامه کتاب تست بعد تست...من دیدم کسایی رو که با ...

بنظرت امسال فقط کتاب های درسی و بخونم یا ثبت نام کنکور انجام بدم

یعنی چی؟کتاب درسی و تست و...بخون ثبت نام هم کن کنکور بدی دیگ...منظورتونو نفهمیدم

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»

کتاب درسی اول از همه 

بعد کلاس 

بعدم کتاب کار و تست 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍