2777
2789

دیروز بهش نفرین کردم الان میگه حالم بده تشنج هم داره 

مامانم داره غر میزنه میگه تو نفرینش کردی 

بخدا بعدش پشیمون شدم 

تو روخدا دعا کنید هیچی نشه خوب بشه😓❤

میشه دعا کنید آینده خوبی داشته باشم 🙏دعاکردید لایک کن واست صلوات بفرستم دوست عزیز🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عیب نداره گلم منم کوچیک بودم داداشم‌ رو زیاد نفرین میکردم 

ولی چیزی نشد چون از ته دلم نبود 

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘

چن سالشه چرا نفرین کردی

عزیزم نفرین مگه الکیه سریع بگیره! باید از ته دل باشه و حق باشه بنظرم تا بگیره دامن طرفو

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
چن سالشه چرا نفرین کردی عزیزم نفرین مگه الکیه سریع بگیره! باید از ته دل باشه و حق باشه بنظرم تا بگی ...

ده سالشه 

با بچه خالم داشت دعوا میکردن مقصرم داداشم هرچی میگفتم تمومش کن نمی کرد منم خیلی نفرینش کردم🤦‍♀️😭😭

میشه دعا کنید آینده خوبی داشته باشم 🙏دعاکردید لایک کن واست صلوات بفرستم دوست عزیز🤩

داداشتو؟ حتما خیلی خیلی عصبانی شدی وگرنه داداش خیلی عزیزه منکه برادرم خدامه خدااااااااام 

الانم خودتو سرزنش نکن عصبانی شدن یه واکنشه که تو بدن هممون رخ میده 

فقط براش دعاکن انشالله سلامتیش 

هیچوقت از یه خانم جداشده نپرسید چراجداشدی؟ چون شمایه سوال بی معنی ازسر کنجکاوی بیجا میپرسید و اون خانم رو یاد تلخترین سالهای زندگیش میندازید و حتی شاید جوابتونو بده و حتی از طرف شما قضاوت هم نشه ولی اون روز حالش خرابه ... اون شب دیر خوابش میبره ... فرداش سردرد داره و کسله .. شایدم یاد بچش که ازش دوره بیفته و باز زخمش تازه بشه ذره ذره آبش کنه ... نپرسید ... حتما دردی داشته درهایی سخت تراز مطلقه شدن تواین جامعه ی قضاوتگرو بی رحم  ... کنجکاوی نکنید قضاوت نکنید که توجای کسی قرارگرفتن از رگ گردن بهتون نزدیکتره . انصاف نیست شکستن ولی که قبلا هم شکسته راستی کوچولوی دهه هشتادی حتی اگه ۶ تاشکم زاییدی لطفا منو ریپلای نکن و دوست عزیزی که بانظرم مخالفی شماهم ریپ نزن من نه اعلاناتمو میخونم و وقتشو دارم و نه اشتیاقی به دونستن نظرشمادارم 🌺
ده سالشه  با بچه خالم داشت دعوا میکردن مقصرم داداشم هرچی میگفتم تمومش کن نمی کرد منم خیلی نفری ...

😐😐😐😐بخاطر بچه خاله نفرینش کردی

چطور دلت اومد .ردشون میکردی نفرین چرا

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤