2777
2789

خودم مرتب بودن دوروبرم یعنی مرتب بودم خونه.شاید وقت نکنم همیشه مرتب نگه دارم،بخاطر بچه های کوچیکم ولی روزی که مرتبه واقعا فکرم خلوت تره و راحت ترم و تمرکزم بیشتره.

یه مورد دیگه خلوت بودن گوشیمه،گالریش و مجازیش و پیامکاش و همه چیش.

یه پیاده روی یه ساعته توی غروب رو دوس دارم.مثلا هفته ای دوسه بار.

خرید حتی چیزای کوچیک و گوگولی هفته ای دوسه بار.مثلا لاک یا رژ یا هرچیز قشنگ و جالبی‌..

آروم بودن و عاقل بودن بچه هام و زود خوابیدنشون.

دیگه بقیه موردا رو باید فکر کنم یادم بیاد..

من پول دراوردن خیلی سرحالم میکنه 

هیچی مثل پول خوشحالم نمیکنه چون بهم حس موفقیت شغلی میده 

هیچوقت از یه خانم جداشده نپرسید چراجداشدی؟ چون شمایه سوال بی معنی ازسر کنجکاوی بیجا میپرسید و اون خانم رو یاد تلخترین سالهای زندگیش میندازید و حتی شاید جوابتونو بده و حتی از طرف شما قضاوت هم نشه ولی اون روز حالش خرابه ... اون شب دیر خوابش میبره ... فرداش سردرد داره و کسله .. شایدم یاد بچش که ازش دوره بیفته و باز زخمش تازه بشه ذره ذره آبش کنه ... نپرسید ... حتما دردی داشته درهایی سخت تراز مطلقه شدن تواین جامعه ی قضاوتگرو بی رحم  ... کنجکاوی نکنید قضاوت نکنید که توجای کسی قرارگرفتن از رگ گردن بهتون نزدیکتره . انصاف نیست شکستن ولی که قبلا هم شکسته راستی کوچولوی دهه هشتادی حتی اگه ۶ تاشکم زاییدی لطفا منو ریپلای نکن و دوست عزیزی که بانظرم مخالفی شماهم ریپ نزن من نه اعلاناتمو میخونم و وقتشو دارم و نه اشتیاقی به دونستن نظرشمادارم 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیتیشن کردن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

نظم تو خونه

آشپزی

صحبت درباره روزمرگی ها و اتفاقات با همسرم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

همه ی موردا رو گفتی عزیزم یه چند تا هم من اضافه میکنم سلامتی عزیزانم و خودم نماز خوندن واقعا بهم آرامش میده و قرآن خوندن

خدایا ازت ممنونم به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی   

چیزای خیلی ساده مثلا دیدن فیلم مورد علاقه ام خوردن تنقلاتی که دوست دارم آهنگ گوش کردن خرید خـونه درست کردن غذای موردعلاقه ام کلا من ادمیم که با چیزای کوچیک حالم خوبه امااااا...افسوس