2777
2789
منم با مادرشوهرم رفتم ارایشگاه گفتن چقدر عروست خوشگله چفدر ماهه ببینیم پسرت هم به پای عروست میرسهماد ...

وای فقط ارایشگره 😂😂

حالا باز خوبه مادرشوهرت تعریف میکنه ازت

مادرشوهر من یکبار نشده بگه عروسم خوشگله یا یه تعریف کوچولو

البته من نیازی به تعریف اون ندارم ولی همیشه خودشو بالاتر میدونه

عزیزم من ۲۴ سالمه پرستارم برای خودمم عجیب بود این اتفاق که اومدم گفتم شایدم یکی دیگه همچین چیزی تعری ...

آخه جالبه خودتم با حرف اون غریبه دلت خنک شده انگار انتظار داشتی اینو بشنوی بیشتر بخاطر همین میگم وگرنه تو هم تعجب میکردی که خوشحال نمیشدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قیافم اصلا به سنم نمیاد قشنگ ۱۰سال کوچکتر نشون میدم همه هم میگن بعد مادرشوهرم دختر خودش ک ادم فک ...

وای عجب آدمیه

مادرشوهر منم همینه همش تعریف دختراشو میکنه یبار یه تعریف یا محبت ندیدم ازین آدم

بابا خب همه میبینن دیگه نیازی به این همه تعریف الکی و اغراق نیست که همه چشم دارن😂😂

آخه جالبه خودتم با حرف اون غریبه دلت خنک شده انگار انتظار داشتی اینو بشنوی بیشتر بخاطر همین میگم وگر ...

میگم که اولش تعجب کردم خودمم اون خانوم هم انگار از دهنش پرید یجور دیگه میخواست بگه

من چون مادر همسرم هیچوقت هیچ محبت و خوبی نداشته نسبت بهم ناخودآگاه یکم ذوق کردم 😑😁

وای عجب آدمیه مادرشوهر منم همینه همش تعریف دختراشو میکنه یبار یه تعریف یا محبت ندیدم ازین آدم بابا خ ...

والا همین بگو خودمون چشم داربم میبینیم دا 🤣🤣حالا غیر خودشون کسی از دخترای تحفه شون تعریف نمیکنه بعد این دخترش خیلی پولکی ومفت خوره کل خونه اینا جارو میکنه میبره میخوره انقدرم حسوده بعد مادرشوهرم میگه کشیده به خودم به هیچی چشم نداره هر چی میدیم نمیهواد فلان از اون بدتر یه داماد مفت خور بی عرضه دارن ک افتاده سر اینا بعد همش از اون تعریف ک اینجور کار میکنه اونجور پول در میاره اینجور خرج میکنن😐😐😐

وای فقط ارایشگره 😂😂حالا باز خوبه مادرشوهرت تعریف میکنه ازتمادرشوهر من یکبار نشده بگه عروسم خوشگله ...

🤣🤣اره بعد جالبه اشنا مادرشوهرم اینا بود

یه جا دیگه هم رفتیمگیر داده بودن خیلی خوشگلی خواهر نداری بعد هی مادرشوهرم میگفت میخوای درای بیرون بپوشون اونا هم میگفت وای عجب مادرشوهری هستی😐😂😂😂😂مادرشوهرم هم میگفت من چیکار دارم مگه چیکار کردم😂😂

اره مشخصه چه مادرشوهر خودشیفته ای داری.نه این ما دوتا جاری بودیم از هر دومون تعریف میکرد به من میگفت خوش قد ووبالایی به اون میگفت مانکنی