2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور به نظرتون باردارم ؟

271 بازدید | 32 پست

بچه ها پنج روز به موعدمه که صبح بیبی چک مدیکور گذاشتم یه هاله کمرنگ افتاد به نظرتون باردارم ؟

امکان داره هاله مال خود بیبی چک باشه وربطی به حاملگی نداشته باشه 

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

ممکنه باید آزمایش بدی عزیزم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسشو بزار گلم

نتم ضعیفه نمیشه هرکارمیکنم ببخشید گلم 

ولی هالش واضحه نیاز نداره ببری زیر نور 

به نظرت میشه از خود بیبی چک باشه هالش؟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
انشالله مثبته😍

نگو عزیزم اصلا الان امادگیشو ندارم پسرم هنوز 3 سالشه خیلی وابستمه

نتم ضعیفه نمیشه هرکارمیکنم ببخشید گلم  ولی هالش واضحه نیاز نداره ببری زیر نور  به نظرت م ...

اهان فک نمیکنم گلم خود بیبی چک هاله داشته باشه اگه بازم شک داری یه تست دیگه بزن ولی بنظرم بیبی چک از خودش هاله نداره

به نظرتون میشه مال خود بیبی چک مدیکور باشه ؟

مدیکور مارک خوبیه و خطاش کمتره

ولی احتمالش هست

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ناخواسته بوده؟ 😅 بگو خدا یکی بده به من 

انشالله عزیزم توهمین ماه مامان یه نی نی خوشگل بشی