2777
2789
عنوان

خونریزی شدید

172 بازدید | 11 پست

سلام

من روز دوم پریودمه از امروز صبح خونریزی شدید دارم انقد ک از صبح ۶ ۷ بار پدبهداشتیمو عوض کردم تازه امون نمیداد عوض کنم...

چرا اینجوری شدم چیکار کنم؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بروپیش دکتر زنان خوب نیست خونریزی 

نمیخوام برم نمیتونم داریم میریم مسافرت

تازه هم پیشش بودم واسه عفونت...دیگه نمیتونم برم 

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
ممکنه کیست داشته باشی 

درد داشتم شدید رفتم پیش دکتر سونو انجام داد ولی نشون نداد گفت احتمالا عفونته قرص داد بهتر شدم سر وقت هم پریود شدم فقط یه روز زودتر

یعنی چی؟

توده های خوش حیمی هستن که خیلی از خانها و دختر خانمها دارن بستگی به جایی که قرار داره درمان خودش رو داره و بعضی خونریزی شدید میدن اگه سونو نشون نداده پس منتفی هست.

توده های خوش حیمی هستن که خیلی از خانها و دختر خانمها دارن بستگی به جایی که قرار داره درمان خودش رو ...

مثانه ام خالی بود چیزی نشون نداد گفت