2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا هررر دارو و زهرمارو لایه برداری زدم اخرش ولش کردم دیگ دست نزدم حتی یه کرم پود ساده هم ب صورتم نزدم نزدیک ۶ ماه ایناس.الان دیگ جوش نمیزنه صورتم یکمم چیز چربو شیرین نمیخورم

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

آخه یه شبه؟؟😊😊 آبجی دکترا سال ها درس میخونن نمیتونه یه دارویی تجویز کنن که جوش یه شبه خوب بشه اونوقت از ما انتظار داری🙃🙃🙃

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
والا ی جا نوشته بود دور جوش هاتون با خودکار آبی خط بکشید شب باید انجام بدی بخوای فردا میبینی نیست&nb ...

اره صبح پاشدی باید با صابون جای جوهر ماک کنی😂😂😂اررره؟؟

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
والا ی جا نوشته بود دور جوش هاتون با خودکار آبی خط بکشید شب باید انجام بدی بخوای فردا میبینی نیست&nb ...

کاشکی واقعا جواب میدادااااا😊😊😊

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........