2777
2789
عنوان

وقتی یکی شوال میکنه ما نخواییم جوابشون را بدیم باید چی بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست

ما اصفهانیا اینجوری میگیم.

چیتو؟؟؟

.اگه بازم جوابتو داد بگو  دیگ اگه میخاستم بگم گفته بودم

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
من سوالشو با سوال جواب میدم مثلا میگه بچه نیاوردین هنوز؟؟منم میگم عه ماشینتون خراب شده ؟؟یا مثلا مان ...

وای خوبه اینم حالم به هم خورد از بس جواب از دهنمون کشیدند بیرون 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اصفهانیا اینجوری میگیم . چیتو؟؟؟ .اگه بازم جوابتو داد بگو  دیگ اگه میخاستم بگم گفته بودم

ما هم اصفهانیم 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
خب پس دیگهمینطوری بگو که تا فیها خالدونش میسوزه دیگ شمر میخوره بپرسه

حالا میگیم الانم داره سچال میپرسه منم یواشکی اینا را مینویسم خخخ😹

حالا میگیم الانم داره سچال میپرسه منم یواشکی اینا را مینویسم خخخ😹

وای چقدر پیگیر ناموسا 🤣🤣🤦🏻‍♀️

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
هیچ راهی نداره جز قطع رابطع با ادم فضول من جواب سربالا میدم بعد طرف میگه نه حالا جدی چیکار کردی فلان ...

والا من که نمیتونم قطع رابطع کنم چون هر جا برم میادش 😂

پس فقط خدا خودش باید کمکت کنه    

قربونت برم که انقد منا درک کرذی خخ