2777
2789
عنوان

صاحبخونمون

300 بازدید | 19 پست

صابخونه طبقه پایینمونه خانومش رب درس کرده بودن برام یه کاسه اورده 

میخام کاسه رو برگردونم چی بزارم توش به رسم ادب و تشکر هنر خاصی ندارم خودم 😁یا اصلا چیزی نمیزارن همینجوری ببرم بدم؟😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرینی ، ی شاخه گل رز ، 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 
منم خیلی وقته همسایه امون کاسه اش رو سمنو داده بود بهم هنوز ذستمه نمیدونم چی بریزم توش؟!  

برا من کاسش جوری نیس ک غذا بریزم ولی با نظرات دوستان تصمیم گرفتم شکلات بزارم توش نمیدونم شایدم دلمه برگ درس کردم برا اونا هم بردم فقط دلمه برگام خوشمزسسس😅

برا من کاسش جوری نیس ک غذا بریزم ولی با نظرات دوستان تصمیم گرفتم شکلات بزارم توش نمیدونم شایدم دلمه ...

برای من کاسه اش میشه توش شیر برنج ویا شله. زرد ریخت ولی من بلد نیستم درست کنم . منم شاید نبات گذاشتم ویا میوه خشک . میوه خشک به نظرت ابجی خوبه؟

برای من کاسه اش میشه توش شیر برنج ویا شله. زرد ریخت ولی من بلد نیستم درست کنم . منم شاید نبات گذاشتم ...

آره چرا بد باشه، منم این عادت رو دارم که ظرف کسی رو خالی برگردونم، و خودم خیلی حس خوبی ازش میگیرم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند