2777
2789

من از خواهر شوهرم بدم میاد 

امسال شام غریبان هر چی ارز دهنش در اومد بهم گفت روزش گرفته بود من با جاری بود اون از اون یکی جارییم بدش میاد 

من باهاش رفتم بدبخت زورش اومد شب شام غریبان زهرشو ریخت بعدش رفت کنار مسجد ک اقایون بودن با شوهر حرف زد ک بر علیه من پرش کنه 

شما اینجور خواهر شوهری داشتین چکار میکردین؟

وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی،درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تاهروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن

فقط میتونم بگم هعععععی  بذار دهنم بسته باشه😪😪😪😪😪

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله شوهرم

با خواهرشوهرم ۴ سال قهر بودیم چندماه پیش عروسی بودیم دوسه تا بزرگتر اومدن اشتیمون بدن .یهو عین قاشق نشسته پرید وسط به شوهرم گفت با خواهرت حرف بزن هیچکی خواهر نمیشه

زن پیدا میشه ولی خواهر نه😐

فقط میتونم بگم هعععععی  بذار دهنم بسته باشه😪😪😪😪😪

خالی کن خودتو 😄😁😆

وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی،درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تاهروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن

تو ۳۵ سالگی و بعد از ۱۲ سال زندگی مشترک یاد گرفتم به حاشیه ها نپردازم 

اعصاب و ارامش خودم و همسرم و فرزندم از همه چی مهمتره 

فاصله گرفتم البته با احترام و به چیزی جز زندگی خودمون فکر نمیکنم. و از هیچکدوم بدم نمیاد ، اگه هم بدی کردن به من من میبخشم و میسپارمشون به کارما و طبیعت 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
خالی کن خودتو 😄😁😆

زیاده خواهر در این مقال نمیگنجد😅😆😅

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
خاله شوهرم با خواهرشوهرم ۴ سال قهر بودیم چندماه پیش عروسی بودیم دوسه تا بزرگتر اومدن اشتیمون بدن .ی ...

واه 

این یکی فرهنگ نداشته خدایش

تو ۳۵ سالگی و بعد از ۱۲ سال زندگی مشترک یاد گرفتم به حاشیه ها نپردازم  اعصاب و ارامش خودم و هم ...

خوش بحالتون مال ما ک نمیزارن اصلا اگه بری کره ماهم میان  اع حالم ازشون بهم میخوره مخصوصا خواهر شوهرم کلا هر محرم جنگ و دعواست دوس داره ریس بشه 

البته که پدرشوهرم حالشو گرفت جوری که گفته بود غلط کردم گوه خوردم

پدر شوهر من ک کلا مال این حرفا نیست فقط وقتی دعوا شد میاد یکیو نیزته نیره بس😀😀😃😃😄

پدر شوهر من ک کلا مال این حرفا نیست فقط وقتی دعوا شد میاد یکیو نیزته نیره بس😀😀😃😃😄

نه من به بابام گفتم زنگ زد به پدرشوهرم گفت

پدرشوهرم زنگ زد بهش رید بهشا

هرچی از دهنش دراومد گفت بهش

منم چندروز پیش رفتم خونه مادرشوهرم با همون خواهرشوهرم که قهر بودیم .فقط یه سلام دادم حرف دیگه نزدم

بعدم با خواهرشوهرم رفتیم بیرون

نه من به بابام گفتم زنگ زد به پدرشوهرم گفت پدرشوهرم زنگ زد بهش رید بهشا هرچی از دهنش دراومد گفت به ...

خوش بحالت من یه سالی میشه بابام رفته 😥😭