2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا معده ی نازنینو دست میزنین میدونین چقدر خطر داره وقتی اون حجم از معده تو برمیداری معده عضو حساسیه دچار بدخیمی بشه علاج نداره حالا عوارض بعد عمل مثل عفونت بماند ببینید ده بیست سال دیگه تازه عوارض این عملا و مرگ وسرطانهای ناشی از همین اسلیو زیاد بشه حالا تازه داغن نمیفهمن چندساله مد شده انجام میدن

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

من بین اطرافیانم داشتم. حدود ده سال لاغری رو زندگی کرد،بعد دوباره همه چیز مثل قبل شد

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
چرا معده ی نازنینو دست میزنین میدونین چقدر خطر داره وقتی اون حجم از معده تو برمیداری معده عضو حساسیه ...

نه عزیزم اینجوریا نیس من خودم پرستارم خیلی این چیزارو خوب میفهمم گاهی این عملا واجبه برا بعضی افراد چاقی بیشتر باعث سرطان میشه پزشکت خوب باشه نگران نباید باشی

عاشق شوهرمم خدایا مراقب کوچلوی توراهیم باش به خودت میسپارمش
من بین اطرافیانم داشتم. حدود ده سال لاغری رو زندگی کرد،بعد دوباره همه چیز مثل قبل شد

اسلیو نبوده قطعا

عاشق شوهرمم خدایا مراقب کوچلوی توراهیم باش به خودت میسپارمش
اسلیو نبوده قطعا

جاریم  انجام داده ۱۰۵ کیلو بود  ۴ ماه پیش الان ۷۰ شده خیلی لاغر شده  عالی ولی پوست افتاده میشه  تو وزن های بالل

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
نه عزیزم اینجوریا نیس من خودم پرستارم خیلی این چیزارو خوب میفهمم گاهی این عملا واجبه برا بعضی افراد ...

ازشما که پرستاری بعیده شاید یکی که مردنش از چاقی نزدیکتره بهش تا مردنش از چیزای دیگه آره ولی مثلا یه خانم ۲۰ که کلا ۱۰۰ کیلوئه میتونه رژیم بگیره از تنبلی میره اینکارو میکنه چرااا.منم آزمایشگاهیم بیمارستانم کلی آدم دیدم ازاین عمل مردن 

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
اسلیو نبوده قطعا

چرا عزیزم اسلیو بوده. مگر شما منظورتون از کوچک کردن معده چیز دیگری باشه یا اون بنده خدا روش دیگه ای انجام داده و به ما گفته اسلیو...

در هر حال ایشون حدود هشت سال لاغر بودن، بعد یکسری مشکلات شدید گوارشی براشون پیش اومد، فهمیدن به خاطر عمل دچار چسبندگی هم شدن...و بعد هم یه مشکل گوارشی عجیب و غریب و نادر....

شما که پرستاری، چطور نمیدونی هر عملی لزوما موفقیت امیز نیست و خطرهای مربوط به خودش رو داره؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

دکتر خواهر من آقای دکتر مهدی هاشم آقایی بود که واقعا جزو بهترین ها هستن تو بیمارستان فوق تخصصی با کادر بسیار عالی جراحی میکنن

با همه بیمه ها هم کار میکنن که خیلی به هزینه ها کمک میکنه

آدرسشون :  سعادت اباد ،خیابان سرو غربی ، خیابان ریاضی بخشایش ،کوچه بهار پنجم ،پلاک20/6 ، طبقه دوم واحد ۶

۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳

اینم پیج اینستاگرامشون

دو.نفر تو فامیل ما عمل کردن راضی نیستن.پوستشون تکیده شد یکیشون کلا کچل شد.در کل باید بسنجی به نظرم انتخاب بین بد و.بدتره دیگه چون فامیل ما وضع زانوهاش وخیم بود الان خوب شده ولی کچل شده کلا.با اینکه کلی مکمل میخورد

همتا اسم خـودمه♥