2777
2789
عنوان

دریچه آه میکشد😐🤌🏻

160 بازدید | 7 پست

وقتی که چند تا از دوستام ازدواج کردن یا به هر دلیلی درسشونو ادامه ندادن من درس خوندم  رشته ای که درس میخونم خوبه نمیگم بده  ...

ولی  من هنوز درسمو تموم نکردم که برم سرکار ولی اونا زدن تو کار اکستنشن و عکاسی و بافت مو و کیک و این مهارتای زود بازده ...

و فک میکنم الان اینا موفق ترن تا من😑😑😑احساس پوچی میکنم🥲

این!کاربری مال دوستم بوده ازش گرفتم سوالی درمورد تاپیکای قبلی نپرسید ممنون ❤️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه که کاری که مدت زیادی میخوای انجامش بدی دوست داشته باشی وحس مفید بودن توی اونکارو داشته باشی حتی اگر دیربازده باشه ازهمه اونا موفقتر میشی اگر علاقه بشغلت داشته باشی

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
الآن میان اون مشاغل و می‌کوبن و می‌خوان اینطوری به تو احساس خوب بدن نهایت مشاوره نی نی سایتی ها

آخه اینکارو نکنی طرف راضی نمیشه ک، دیشب زنه ی سوالی پرسید رفتم از چنتا سایت اطلاعات جم کردم چکیده و عین حقیقتو گفتم طلبکار بود ناامیدم کردی بااین استیکر😒 گفتم پس چیکار میکردم دروغ میگفتم ریپ زده بیا بزن تو گوشم چته فلان.😐 خوبی ب بعضیا نیومده باید اونطور ک دلشون میخواد جواب بدی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حلق در چشم هایم اشکه زد قطعاً 😂😂😂

😂

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱