2777
2789

عااااااااااااش آهنگه هستم خیلی خوشگله😍😍کاش کاملش کنن

نزدیک هزار بار گوش دادم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عااااااااااااش آهنگه هستم خیلی خوشگله😍😍کاش کاملش کنن نزدیک هزار بار گوش دادم

آره خیلیرباحال من بیس چهاری  گوش میدم صداشونو🤗

بنام خدای رنگین کمان 🥺🖤
آره خیلیرباحال من بیس چهاری  گوش میدم صداشونو🤗

من اگه گوش ندم یه چیزیم میشه،مخصوصا حیف و نارنجی واقعا دیگه بخشی از وجودم شده🥺🧡

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

من اگه گوش ندم یه چیزیم میشه،مخصوصا حیف و نارنجی واقعا دیگه بخشی از وجودم شده🥺🧡

من که تا لحظه ک امیر نفس میکشه یاد دارم کجاس 

اینها تازه تو مدرسه یکسره برا بچها میخوندم😁

بنام خدای رنگین کمان 🥺🖤
من که تا لحظه ک امیر نفس میکشه یاد دارم کجاس  اینها تازه تو مدرسه یکسره برا بچها میخوندم😁

🤣🤣🤣

تایپیک اولت رو نگاه کردم دیدم گفتی یه رفیق ماکانی میخوای،نمیدونم پیدا کردی یا نه؟ولی اگه دوست داری من هستم🥰🧡

تایپیک اولت رو نگاه کردم دیدم گفتی یه رفیق ماکانی میخوای،نمیدونم پیدا کردی یا نه؟ولی اگه دوست داری م ...

چ خوب راستش کراشت امیر یا رهام ؟

بنام خدای رنگین کمان 🥺🖤
چ خوب راستش کراشت امیر یا رهام ؟

دوتاشون رو دوست دارم ولی بیشتر امیر البته رهامم دوست دارم