2777
2789
عنوان

وقت بود با پدرشوهرم دعوام بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 27 پست
 پدر شوهر منم خيلي فضوله، من از همون اول به غير از يه ساام عليك . صحبت اصافه اي باهاش نميكنم. ه ...

من از هردو بعلاوه خواهرشوهر.همشون منتظرن دست از پا خطا کنی بعد به هزارنحو هی بهت گوشزد میکنند به اسم مهربونی .

عروس پرویی هستی.بزرگتر حق نداره نصیحت کنه؟فکر کن پدر خودته بازم المشنگه به پا میکردی بخاطرش تاپیک بز ...

به بابام مستقیم میگم و هرچیم بگم باز با هم خوب میشیم و اونم همیشه میگه هرجور صلاح میدونی.جواب اینا رو بدم بدتر دوتا میگن روش .هیچ وقتم فکر نمیکنن خودشون دارن اشتباه میکنن همیشه فکر میکنند حق باهاشونه .به خیلی چیزا گیر میدن از جمله حجاب من .از نظرشون زن باید کاملا صد درصد به میل مرد باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجایی ک باید کمکون میکردن نکردن تو فکر عیش و نوش و ولخرجی خودشون بودن .حالا ک زندگی ما به مشکل خور ...

همیشه همینطوره متاسفانه خانواده ی بی فرهنگ شوهر منم همینطورن و منتظرن من یه چیز بگم تا بیستر فاز نصیحت بردارن منم اصلا حرف نمیزنم بیشتر میسوزن اگه شما حرف بزنی اون تازه میخواد نصیحت کنه اینجور ادما رو نمیشه عوض کرد پس فکرتو درگیر آدمای نیرز نکن

همیشه همینطوره متاسفانه خانواده ی بی فرهنگ شوهر منم همینطورن و منتظرن من یه چیز بگم تا بیستر فاز نصی ...

تازه نه تنها با من بلکه با بقیه هم همینطورن .کسی حرفی بزنه بهشون ه فردا ش در رابطه با اون استوری میزارن

نخیر برا دختراش میشه طرف دختراش.خانواده شوهره دیگه توقع بیشتری نمیره در واقع تقصیر شوهرم بود من دوس ...

دفعه بعدی بگو فلانی شما اینو نگی چی بگی ؟؟ بعد چطور برا دخترای خودت میشه اونطرفی غش وضعف میکنی؟؟ همین، نه بی احترامی داره نه چیزی ولی حرفتم زدی

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
ولی کاری که میگن نکن رو بازم انجام بده مخصوصا جلوی خودشون اینطوری خیلی میسوزن

اون به کنار .حالا مثلا بحث دیشب راحب این بود ک از شوهرم ناراحتم خونه نخریده واسم تحت یه شرایطی.پدرشوهره دراومده میگه زن باید هرجا شوهرش گفت زندگی کنه تهیه مسکن به عهده مرد نباید دخالتی کنه ...اونوقع مسکن کجاس طبقه پایین خونشون....

خودمگه میشه بگم. مسکن مضخرف چون کنار شماست. برام عذاب اوره خو نمیشه بگم .میگه میشه بگم حقم نبود کنار شما زندگی کنم باز نمیشه بگم .بعد مگه زمان قجره مرد هرکار میخواد کنه زن مشارکتی نکنه 

تازه نه تنها با من بلکه با بقیه هم همینطورن .کسی حرفی بزنه بهشون ه فردا ش در رابطه با اون استوری میز ...

ببین یه مثال از خودم بزنم پدر شوهرم همه ش میگه زن باید موهاش بلند و مشکی باشه من یه بار رفتم موهامو بلوند کردم 

خیلی بهم اومد همه گفتن خوشگل شدی پدرشوهرم گفت شکل ترامپ شدی و هر هر خندید منم خیلی ناراحت شدم ولی از اون به بعد همه ش موهامو کوتاه میکنم و بلوند یا رنگ قهوه ای روشن میزنم همینکه دید حرفش واسم معم نیست داره میترکه همه ش میگه موی مشکی منم گفتم میثم موی بلوند دوست داره منم به خواسته ش توجه میکنم الکی😂

دفعه بعدی بگو فلانی شما اینو نگی چی بگی ؟؟ بعد چطور برا دخترای خودت میشه اونطرفی غش وضعف میکنی؟؟ همی ...

حالا اون جمله اولت رو حفظ میکنم واقعا دلم میخواد بهش بگم چون پدرشی از پشتش درمیای .منم اونجا بی دفاعم 

ببین یه مثال از خودم بزنم پدر شوهرم همه ش میگه زن باید موهاش بلند و مشکی باشه من یه بار رفتم موهامو ...

چقدر خاله زنکه .اصلا شوهر هم دوست نداشته باشه .خود ادم دوست داشته اون رنگ کنه

اون به کنار .حالا مثلا بحث دیشب راحب این بود ک از شوهرم ناراحتم خونه نخریده واسم تحت یه شرایطی.پدرشو ...

کاملا حق با شماست میفهمم چی میگی ولی به قول خودت نمیشه خیلی حرفا رو زد بهترین کار اینه به شوهرت خواسته تو بگی 

کاملا حق با شماست میفهمم چی میگی ولی به قول خودت نمیشه خیلی حرفا رو زد بهترین کار اینه به شوهرت خواس ...

شوهرم خاسته امو میدونه .اما از اونجایی ک غرورش زیاده باز به من حق نمیده