2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوماه ۲۴ ساعته  ی ماهم فقط شبا زدم

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

دکترم ب من گفت وقتی نیاز ب چسب نداشته باشی خودت متوجه میشی،و من اینو سر سه ماه متوجه شدم

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
چه عالی الان ورمت خوابیده

نه  من ۱۵ ماهه عمل کردم  ی ورم متحرکم😂 ولی خب خیلی کمتر شده

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
من چسب میزنم‌انگاربیشتر ورم‌میکنه

بینی شما گوشتی بود؟

با مشورت دکترت نزن دیگه البته دکتر هم بیش از سه یا ۴ ماه تجویز نمیکنه ،چون بعد از اون اثری نداره

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
وای پس من  فعلا بایدبیخیال دماغم باشم حس مبکنم دماغم کجه

اره فعلن بذار چند ماهم بگذره  بعد اون اگ ورمت شدید باشه کورتون میزنه دکترت . 

چون دوره نمیتونم برن دکتر بینیم پایینش گوشتی بود

آهان عزیزم .تلفنی  یا از طریق پیج سوال کن شاید جواب دادن