2777
2789
عنوان

دلم برا بچه های خواهرم کبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3063 بازدید | 144 پست

دیروز بچم خوابش میومد و خسته بود بهونه میکرد یه لحظه به شدت گریه کرد .شب نمیتونستم بخوابم چون اشکاشو دیدم دلم ریش شد

پس خواهرت انسان نیست؟مادر نیست؟

والا حیوان هم به بچش محبت داره و از دل و جون واسش مایه میزاره

ریشه این رفتارها برمیگرده به دوران کودکی و تربیت نادرست 

الان هم باید تحت درمان قرار بگیرن

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز بچم خوابش میومد و خسته بود بهونه میکرد یه لحظه به شدت گریه کرد .شب نمیتونستم بخوابم چون اشکاشو ...

خواهر من بچش زجه میزنه میاد میزنتش میگه مخمو خوردی😭

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
ریشه این رفتارها برمیگرده به دوران کودکی و تربیت نادرست  الان هم باید تحت درمان قرار بگیرن

عزیزم خیلیا بچگی سختی داشتن و کلی کتک خوردن ولی دلیل نمیشه همه بچه هاشون رو بزنن

خواهر ایشون به قول شما تحت درمان باید قرار بگیره ولی اینکارش که بچه هارو میزنه هیچ توجیهی نداره

ریشه این رفتارها برمیگرده به دوران کودکی و تربیت نادرست  الان هم باید تحت درمان قرار بگیرن

کودکیش اصلا کتک نخورده ولی منو بچگیم میزده وقتی مامانم نبوده بعد میگفته به مامان بگی میکشمت...میرفته بچه های کوچه رو کتک میزده تو فوتبال.. 

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
خواهر من بچش زجه میزنه میاد میزنتش میگه مخمو خوردی😭

شما مجردی؟

نمیشه لااقل کوچیکه رو بیاری چندروز پیش خودت

یا خواهرتو ببرید پیش روانپزشک

واقعا کاراش کار یه آدم نرمال نیست

واقعا چجوری میتونست بخوابه عذاب وجدان نداشت؟ احساس نداشت؟ واقعا آدم زبونش بند میاد

خودمم مامانم وقتی کوچیک بودم بعضی وقتا که خیلی شیطونی میکردم میزدم ولی کم کم که بزرگ شدم دیگه اصلا نزدم ولی خودشم یه روز اعتراف کردم گفت هروقت میزدمت شب نمیتونستم بخوابم و کل شب گریه میکردم تا فرداش از دلت در بیارم

دختری از جنس بهار🙂🌼
عزیزم خیلیا بچگی سختی داشتن و کلی کتک خوردن ولی دلیل نمیشه همه بچه هاشون رو بزنن خواهر ایشون به قول ...

روانشناس نمیره میگه من دارم بچمو تربیت میکنم اگه غرور داشته باشه تکرارش نمیکنه😑😑

روانشناس نمیره میگه من دارم بچمو تربیت میکنم اگه غرور داشته باشه تکرارش نمیکنه😑😑

آخه بچه ۲ و ۴ ساله چه میفهمن غرور و ... چیه

کجای کارش تربیته آخه

خدا به راه راست هدایتش کنه

شما مجردی؟ نمیشه لااقل کوچیکه رو بیاری چندروز پیش خودت یا خواهرتو ببرید پیش روانپزشک واقعا کار ...

اره مجردم مامانم شاغله من پیش داداش کوچیکمم اون 3 سالشه 

دوتاشونو میزنه اخه.. 

آخه بچه ۲ و ۴ ساله چه میفهمن غرور و ... چیه کجای کارش تربیته آخه خدا به راه راست هدایتش کنه

بخدا همینارو گفتم بهش منو فحش کش کرد.. 

عزیزم خیلیا بچگی سختی داشتن و کلی کتک خوردن ولی دلیل نمیشه همه بچه هاشون رو بزنن خواهر ایشون به قول ...

اول اینکه کسی نخواست توجیح کنه شما چه بخوای چه نخوای هر رفتاری در انسان یه دلیلی داره

دوما انقدر مقدار سطحی به مغوله روانی نگاه نکنید ، صرفا فقط کتک زدن نیست شاید یه اتفاقی دلیل این رفتار هست اون موضوع باید ریشه یابی بشه 

سوما عرض کردم باید درمان بشن 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)