2777
2789
نوزاد۸کیلویی نداریم اصلا نهایتش ۵کیلو هست  جسارتا شاید اشتباه متوجه شدید

نه کل فامیلشون میدونن کلا یه پدیده عجیب بوده برا الانم نیس برا ۳۰ سال پیشه میگه اصن انگار یسالشون بوده وقتی دنیا اومدن😑

نوزاد۸کیلویی موقع تولد نداریم اصلا نهایتش ۵کیلو هست  جسارتا شاید اشتباه متوجه شدید

اره منم حس میکنم زن عموعه اغراق کرده چون میتونس تو گینس ثبت کنه

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کل فامیلشون میدونن کلا یه پدیده عجیب بوده برا الانم نیس برا ۳۰ سال پیشه میگه اصن انگار یسالشون بو ...

ببين من روزي كه بدنيا اومدم همه فاميل ميگفتن انگار از پرورشگاه اومده انقدر درشت بودم و ميگفتن اين بچه تازه مترلد شده نيست همش ميگفتن درششششت و هيكلي و بلند  اخر يروز از مامانم پرسيدم گفت دقيق ٤كليو وزن تولدت بوده

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

بالاترين وزن نوزاد ثبت شده تو جهان ٧كيلو بوده

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا
خب لابد بعد ایشون شروع کردن به ثبت کردن😑

بيمارستان ثبت ميشه تو ايران همچين ركوردي تو اين ٥٠سال نداشتيم